Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések > >Nincs kategorizálva

TT akció: Tej és „Takaró” AKCIÓT hirdetünk!

2013. január 4.


Kedves Ismerőseink, Barátaink, Támogatóink!

TT akció, de nem a coupé-t lehet nyerni. Tej és „Takaró” AKCIÓT hirdetünk!

Avagy  noname tömegből egyedivé, szempárrá, majszos pofácskává, könyörgő tekintetté, megkínzott testté válni, vagyis hiába a létszámstopp… Segítséget kérünk, hogy ne kelljen nemet mondani!

Soha nem ész nélkül vágunk bele. Segítünk, ahol tudunk, addig, amíg a takaró ér, tartja a mondás. Na, annál azért sokszor tovább… Racionalitás, kapacitás felmérése, lehetőségek hozzárendelése, profi tervezés: nem, nem lehet, őt már nem vállalhatjuk. Özönlenek a bejelentések, kutyák tömege, arctalan adatok: mikor, hol, milyen állapotban, hányan. Forgalmas főút mellett kölyökcsapat, falkába verődött nyomorultak több településről, csont sovány, láncra tekeredő gazdánál tengődők, magára hagyottak telkeken ellátatlanul várakozók, felsorolhatatlan. Tervezhetetlen.  Mindemellett a gazdára várók, panziósok, rengeteg ivartalanítás, minden gondos előkészítés után újra a gondozásunkba visszakerülő 3 kutya, családi okok, előre nem látott problémák miatt. Louise hormonvizsgálata, SzusiMesi 3. emlőműtéte. Fotók, történetek a galériánkban és a honlapunkon mindenkiről.

Majd a noname tömegből kezdenek alakot ölteni a fotókkal dokumentált szerencsétlenek… és nem lehetséges nemet mondani és muszáj segítséget kérnünk.

Vannak, akik teljes 1 hetes!!! valójukban öltenek alakot és nem fotón…

Piliscsabán egy dobozban tették ki ezt a gyönyörű négy kb. egy hetes kölyköt, egy kan három szukácska.
Szombati gyönyörű napsütéses délután, hatalmas tinnyei túra a kutyákkal, hazafelé mindenki álmosan elnyúlva az autóban. Csörög a csapattelefon… árokpart, doboz, négy darab pár napos kiskutya, szemük még csukva. Hirtelen beborult minden, satufék, hová-kihez?? és persze a szokásos: Gini heeeelp!
Azt gondoljuk, ilyenkor minden jóérzésű emberben felvetődik a kérdés – MIÉRT? Miért nem lehet ivartalaníttatni? Miért nem lehet vigyázni? És ha már megtörtént, miért nem lehet felelősen gondoskodni a kicsikről? Vajon annak, aki ezt tette van csöppnyi fogalma is arról, hogy milyen terhet zúdít ezzel a jóérzésű emberek nyakába, akik nem tudnak csukott szemmel elmenni egy doboznyi pár napos nyüszögő kiskutya mellett? Arról, amit az anyakutya, de leginkább a csöppek átélnek, már nem is beszélve. Nagyon pocsék látvány lehet túl későn felfedezni a dobozt 4 férgek-járta babakutyával… Erre azt hisszük nincs mentség. Viszont van állatvédelmi törvény!!! Próbáltunk dajkakutyát keresni, sajnos nem sikerült, ezért Gini 3-4 óránként eteti a piciket éjjel-nappal, több héten át. Elképesztő mennyiségű speciális tápszert fogyasztanak mivel nagytestűek, ami rengeteg pénzbe kerül, majd oltások ismételve, parazitamentesítés, stb.

Visszakerült hozzánk egy régi pártfogoltunk: Sali. Megint gazdát keres. Fiatalabb nem lett, sajnos ő sem. Vigyétek hírét neki is, hátha végre olyan helyre kerülhet ahol szeretik, elmolyolhat a kertben így idős korára.

Most ez a bizonyos óvó „takaró” icipicivé zsugorodott, segítséget kérünk, hogy meg tudjuk toldani!

Tej és „Takaró” jegy AKCIÓT HIRDETÜNK!

A várólistán sorakozó és annak élén a fenti fotókon szereplő jószágok ellátásához kérünk egyértelműen anyagi segítséget. Aki teheti, szépen kérjük, utaljon, tényleg sokra megy a sok kicsi!, egy családot nem annyira megterhelő, de egyesítve életeket mentő összeg kerekedik ki belőle, egy nagyobb jelképes „takaró”.

A Lush cég kampánya http://www.lush.hu/html_page/kampany hatalmas sikert aratott! A segítségetekkel a kampány során felajánlott kutya-tappancsos, elképesztő finom szappan mind elfogyott, így a cég úgy döntött, újabb terméket  ajánl a közönségnek: a Charity Pot kis és nagy kiszerelésű testápolót. Az ebből szármató márciusi bevételt is a PBKE és a környékbeli, állandóan ellő kutyák kapják szigorúan ivartalanításra. Így bár a LUSH jóvoltából egyik fő célunkhoz, a nem kívánt szaporulat megakadályozásához közelebb kerülhetünk, de a jelenleg kialakult nehéz helyzet megoldásában más eszközhöz kellett folyamodnunk.

Kérünk benneteket, segítsetek a Tej és „Takaró” AKCIÓ hírét minél nagyobb körben elterjeszteni!

A Tej és „Takaró” AKCIÓ akció jegyeire szánt összeget kérjük utaljátok számlaszámunkra:
CIB Bank: 10701427- 49914203-51100005

GAZDAKERESŐINK: a honlapon és a galériában!

Továbbra is szeretettel vár mindenkit csapatunk! Kutyázni, rendezvényeken segíteni, plakátolni, internetes hirdetős munkában, de leginkább IDEIGLENES BEFOGADÓKRA LENNE SZÜKSÉGÜNK!

Köszönünk mindent, kívánunk szép tavaszt, minden jót!


Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

Idén már segíthetsz adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13
Ha utalni szeretnél várjuk adományod a
CIB Bank: 10701427- 49914203-51100005-ös számlaszámra, köszönjük!
Levelezési cím: 2086 Tinnye, Pf. 6.
https://www.pilisbudaikutyasok.hu
piliskutya@gmail.com
30-944 2919
Fórumunk, ahol munkánkat követheted figyelemmel elolvasható itt.
Share