Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Események > >Nincs kategorizálva

Irány a Tropicárium!

Segíts, hogy segíthessünk! Segítségedért pedig kedvezményben is részesülsz!

A Tropicarium minden 14 év alatti gyermek számára 50 %-os kedvezményes belépést biztosít 2013. február 1. és március 1. között hétköznapokon, ha 1 kg kutya- vagy macskaeledelt hoz magával.
Az akcióval az 1 kg táp = 1 jótett civil csoportot támogatjátok, akik hónapról hónapra tárgyi adományokkal támogatnak egy kiválasztott menhelyet vagy egyesületet, jelesül februárban a Léleklánc Állatvédő Alapítványt és a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületét, akik munkájukkal hozzájárulnak, hogy továbbra is ideiglenes befogadóknál, családi környezetben rehabilitálódhassanak a gazdátlan kutyák és a macskák.

Az 1 kg táp = egy jótett csapata az elmúlt 13 hónapban 13 szervezetnek közel 8500 kg adományt gyűjtött össze, ami kb. 14 000 állat egyszeri étkeztetését jelentette.
A kedvezményes belépőjegyek azon 14 év alatti gyermekekre vonatkoznak, akik teljes árú felnőtt jegyet megváltó kísérővel látogatnak el hozzánk hétfőtől péntekig. A kedvezmény csoportokra nem érvényes. Az adományokat a pénztárnál lehet átadni a belépőjegy megvásárlásakor.

Köszönjük támogatásod és jó szórakozást kívánunk neked a Tropicariumban!

 

Share