Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések > >Nincs kategorizálva

Lush “pótkampány” a PBK-s kutyák ivartalanítására

2012. április 2.

Kedves Barátaink, Támogatóink, Lush Vásárlók!

Büszkén és boldogan jelentjük, hogy a LUSH cég kampánya olyan sikeresnek bizonyult, hogy az összes Paw Print szappan elfogyott!! 
Szeretnénk Nektek és minden Lush Vásárlónak megköszönni, hogy a szappan árával hozzájárultok munkánkhoz, támogatjátok egyesületünket.

Akkor ezzel most vége a kampánynak?

NEM! Bár a Paw Print szappan elfogyott, de a kóbor kutyák ivartalanításáért folytatott kampánynak koránt sincs még vége! A Lush cég volt olyan kedves és felajánlott számunkra egy másik terméket, melynek szintén a teljes nettó bevételét nekünk, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületének adományozza!

…és a termék:

A CHARITY POT egy csodálatos kéz- és testápoló, mely tele van természetes, eredeti csoki illatát még őrző kakaóvajjal, valamint sok-sok bőrpuhító mandulaolajjal. Ez a testápoló nemcsak bársonyossá teszi a bőrt, hanem az ylang ylang, a muskátli és a bársonyvirág jóvoltából ellenállhatatlanul illatossá is.

A „pótkampány” így március 31-ig tart és a Lush üzletekben már kapható a 95 grammos (2690 Ft) és 240 grammos (4490 Ft) Charity Pot kéz- és testápoló.

Ha nincs lehetőséged személyesen vásárolni, látogass el a LUSH WEBSHOP-jába:

Kérjük, vigyétek hírét a folytatódó akciónak! Itt a tavasz, közeleg a Húsvét és az Anyák napja! Meg egyébként is! Ne legyetek LUSHták! 🙂 Szerezzetek örömet azzal a tudattal (is), hogy így hozzájárulhattok a mi munkánk megsegítéséhez!

ISMÉT TALÁLKOZHATTOK VELÜNK A KRISTÓF TÉREN!
Gyertek el Ti is március 24-én szombaton 15:00 órára a Budapest, V. kerület, Kristóf tér 3. alatt lévő LUSH üzletbe, csatlakozzatok a kampányhoz, vegyetek egy CHARITY POT kéz- és testápolót és ismerjétek meg még jobban munkánkat és néhány gazdira váró, már ivartalanított kutyánkat! 

Sok szeretettel várunk mindenkit és kérjük, hogy vigyétek hírét az akciónak, mely így még március 31-ig tart!

Köszönettel, 

Pilis-Budai Kutyamentők

2012.03.22.

Share