Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések

Bevezetjük az új adót! A pacsiadót! :)

2014. május 9.

Kedves Barátaink, Ismerőseink!

 

 

 Bevezetjük az új adót! A pacsit adót!

Kolbászból lesz a kerítés!

                          Kutyából nem lesz szalonna!

Ebcsont beforr!

 

Nem, persze, hogy nem ígérünk lehetetlent…!

Azonban ha mi nyerjük el a bizalmadat, amikor májusban az adód 1%-áról nyilatkozol, akkor felelősen, cukormáz nélkül, sokszor belegebedve, de talán sikerül fenntartanunk azt a színvonalat az egyre romló körülmények között,amelyben hiszünk, ahogyan évek óta dolgozunk.

A statisztika nem egy mókás terület (viszont jó kutyanév! Statisztikaaa, hozzááám!), mi sem vagyunk különösebben bolondja a számoknak, Gininek és Áginak nagy köszönet, hogy évek óta számolnak és számolnak… és nem szeretnénk diagramokkal sem fárasztani a kedves Olvasót, azonban az az igazság, hogy nagyban segíti mégis a munkánkat, így időnként muszáj ránéznünk a tevékenységünkre ilyen szemmel is.

Támogatóink segítségével 2013-ban minden héten (természetesen ez az éves átlag) 2 kutyát és számos macskát adhattunk örökbe. Ahogy szokták mondani, full extra „felszereléssel”, azaz minden esetben oltva, ivartalanítva, chippel ellátva, szocializálva, stb. Köszönjük, hogy támogatjátok munkánkat, nélkületek nem sikerült volna, nem tudnánk annyi kutyának, cicának segíteni, ahánynak így megtehetjük.

Védenceinknek továbbra is szükségük van rátok!


Köszönjük, hogy egész évben velünk vagytok, osztoztok örömünkben, bánatunkban. Sajnos a rászorulók száma egyenletesen emelkedik, ahhoz, hogy legalább ezt a színvonalat, mentési protokollt tartva legalább ugyanennyi rászorulón segíthessünk, továbbra is hatalmas szükségünk van mindenkire, aki az adó 1%-áról való rendelkezéskor ránk gondol!

 

Mentéseinket, működésünket csak a Te segítségeddel tudjuk fenntartani, kérlek, gondolj ránk, amikor adóbevallásodat kitöltöd!
Adószámunk: 18001044-1-13 Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

 

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

2014.05.09.
Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13
Levelezési cím: 2086 Tinnye, Pf. 6.
https://www.pilisbudaikutyasok.hu
piliskutya@gmail.com
30-944 2919

Fórumunk, ahol munkánkat követheted figyelemmel elolvasható itt.

Találkozzunk facebook oldalunkon is! Like!

 

Share