Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések

A Föld napja a Budakeszi Vadasparkban

2014. április 17.

Itt a tavasz, itt a Föld napja!

Sok szeretettel várunk mindenkit most szombaton mentvényeinkkel együtt a Budakeszi Vadasparkban a főbejárat előtt reggel 10-től.

Jövő hétvégén, 27-én pedig ismét Tahi vásár! Oda is sok szeretettel várunk mindenkit, lesz megint sok érdekes program, melyekről itt olvashattok, és persze mi is sok gazdikereső kutyussal várunk Benneteket.

Pár rövid hír az utóbbi időkből:

Blade kutyánk is már 5 hónapja gazdát keres, őt a Banyus naplókból ismerhetitek!
Aki nem ismeri még, feltétlen keresse facebook oldalunkon a Blade írásokat, így betekinthet abba az életbe, amit egy staff kamasz mellett lehet élni ideiglenes befogadóként. Annyit elárulunk, hogy Banyusék nem unatkoznak sosem! 🙂

2011-ben került a gondozásunkba Zahim, szerető gazdája utcára került. Nem hagyta el Zahimot addig, míg megoldást nem talált neki. Sok fagyos őszvégi éjszakát töltött parkokban, utcákon vele, mert szállóra kutyával nem szabad menni. Innen vettük gondozásba Zahimot, a szép, okos, dús bundás husky keverék kutyát. Ideiglenes befogadónktól gazdához került, de sajnos innen is mennie kellett. De Zahim nem adta fel, és szerencsére jelentkezett A GAZDI, akinél biztonságban töltheti kutyaéletét: van hatalmas kertje, szerető családja, akik tisztában vannak Zahim előéletével, épp ezért még jobban szeretik őt. Légy boldog Zahim!

 

Murli macska már biztonságban van, de ez nem mindig volt így… Két napig feküdt étlen-szomjan Pilisszentiván főútja mellett egy bokor alatt, mire eljutott hozzánk a híre. Azonnal állatorvoshoz siettünk vele: a kezelésnek és az ápolásnak köszönhetően ma már majdnem teljesen meggyógyult. Enyhén sántít még, de napról napra javul az állapota. Murli olyan gazdát keres, aki ezentúl nagyon vigyáz rá. Itt olvashattok bővebben a jelleméről és nézhettek róla több képet (elöljáróban annyit, hogy Murli álomcica):

Szerencsés végéhez közeledik egy 3 hónapos mentési akciónk! Január közepén egy szemétdombra kidobott 3db még csukott szemű kiskutyáról érkezett a bejelentés. Gondozásba vettük őket, ők a sokadig “szeméttelepi mentvény” kis csapatunk. Köszönhetően Gini önfeláldozó pótmamiságának, az átcumiztatott-pisiltetett-tisztábarakós-és újra előröl az egész éjszakáknak (mert igen, 3 kiskutya felnevelése olyan, mintha az embernek hármasikrei születnének hirtelen) 3 virgonc kutyagyerek cseperedett gondozásunkban. Klárihoz kerülve megkapták oltásaikat, chipjüket, és nőttek, rosszalkodtak, ahogy az 3 kutyagyerekhez illik.
Ezen a héten eljött az idő: örökbe adható korba és védettségi állapotba kerülhettek, a felelősségteljes gazdajelöltek is megvannak már.
Így lezárult ennek a 3 kiskutyának a 3 hónapon át tartó mentése. Mert a mentés sokkal több annál, hogy gondozásba veszünk egy állatot: ez csak a kezdet, utána 3 havi gondoskodás következik, ami áll orvosi kezelésekből, etetésből, gondozásból, fotózás, hirdetés, adománygyűjtésből és még megannyi dologból. Köszönjük, hogy támogattátok munkánkat, csak együtt sikerülhetett ez is!
Ilyenek voltak:

 

 és ilyenek lettek:

 

 

 

 

 

 

A múlt hét végén egy II. kerületi óvodában jártunk kutyáinkkal előadást tartani. Játékos formában tanítottuk a gyerekeket a kutyával való helyes bánásmódra, a megfelelő viselkedésre ha idegen kutyával találkoznak.
Persze legnagyobb sikere a trükkök bemutatásának, a simogatásnak és a kutyasétáltatásnak volt.
Köszönjük a meghívást!

Mentéseinket, működésünket csak a Te segítségeddel tudjuk fenntartani, kérlek, gondolj ránk, amikor adóbevallásodat kitöltöd!
Adószámunk: 18001044-1-13 Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

Köszönjük!

2014.04.17

 

 

 

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

2014.04.17
Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13
Levelezési cím: 2086 Tinnye, Pf. 6.
https://www.pilisbudaikutyasok.hu
piliskutya@gmail.com
30-944 2919

Fórumunk, ahol munkánkat követheted figyelemmel elolvasható itt.

Találkozzunk facebook oldalunkon is! Like!

 

Share