Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések

Alpha Zoo kedvenc-kártya és Támogatói kártya program

2014. július 18.

Kedves Barátaink, Ismerőseink!

Örömmel adunk hírt arról, hogy létrejött egy együttműködés az Alpha Zoo Solymár – és a Pilis-Budai Kutyamentők között.

Az együttműködés két dolgot tartalmaz:

Kedvenc – kártya program

Amennyiben a solymári Alpha Zoo áruházban vásárolsz kedvencednek a vásárlásod értékének 5%-ával tudod támogatni Egyesületünk működését, az alábbiak szerint:

A Kedvenc és Támogatói kártya egyrészről az Alpha Zoo hálózatában jelenleg is működő „Kedvenckártya” valamint egy támogatói kártya egyben. A regisztrációt követően részt vehetsz az Alpha Zoo Kedvenckártya programban, azaz minden vásárlásod után pontokat gyűjthetsz, melyeket később (5-10-15%) kedvezményre válthatsz be. A kártyán bonyolított forgalom után ezen kívül egy szervezetet is támogathatsz vásárlásod értékének 5%-val. Fontos kiemelni, hogy amíg a kedvezmények az összes Alpha Zoo áruházban bonyolított vásárlás után megilletnek, addig a támogatás csak és kizárólag az Alpha Zoo solymári partnerüzletében bonyolított vásárlások után jár a támogatandó szervezetnek. A pontok felírásához illetve a támogatáshoz a kártyát minden esetben be kell mutatni a vásárláskor a pénztárnál.

Az igénylés menete:

1., Küldj egy e-mailt a piliskutyazoo@gmail.com címre a következő adatokkal: név, cím, születési idő, lakcím, vagy menj be személyesen a solymári Alpha Zoo áruházba, ott is tudsz regisztrálni.

2., A visszaigazoló e-mail megérkezését követően átveheted a kártyádat az Alpha Zoo solymári partnerüzletében, a Solymári Auchanban (Solymár, Szent Flórián u. 2-4.)

3., Aktiváld a kártyát a web-en keresztül ajándék pontokért. (http://www.alphazoo.hu/kedvenckartya )

4., Ha a boltban jársz személyesen is intézheted a regisztrációdat.

Fontos tudnivalók:

– a programban való részvételhez szükséges a belépési nyilatkozat aláírása, melyben felhatalmazod az Alpha Zoo Solymárt a kártyán bonyolított forgalom megosztásárra a támogatott szervezettel

– a támogatói kártyához egy egyedi tok tartozik, amely tájékoztat téged a támogatás tényéről

a már forgalomban lévő Kedvenckártyáinkat nem tudjuk a programba átregisztrálni, ilyen esetben új kártyát kell kérned de pontjaidat át tudjuk rakni az új kártyára, így azok nem vesznek el! 

A támogatandó szervezet

A Kedvenc és Támogatói kártya programunk keretében a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületét támogatjuk, a szervezet elérhetőségei az alábbiak:

Web: www.pilisbudaikutyasok.hu

Tel: +36 30 944 29 19

E-mail: piliskutya@gmail.com

 

Támogatói kártya program:

Az Alpha Zoo Solymár áruházban mostantól megvásárolhatod az alábbi kártyát, melynek teljes összegével a Pilis-Budai Kutyamentők munkáját és védenceit támogatod.

Share