Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Média megjelenések

Hírlevél újra- Aktuális programok

2017. április 11.

(Előfordulhat, hogy levelünk nem megy át maradéktalanul valamelyik levelező rendszeren, ezért a beszámolót felraktuk a honlapra is: ide vagy ha a link nem látható, akkor a honlapon a jobb oldali menüsorban a médiamegjelenések / hírlevelek között keressétek)

Kedves Barátaink!

Mint azt bizonyára észrevettétek nagyon régóta nem küldtünk Nektek hírlevelet. Hosszú kihagyás után, egy lelkes önkéntes segítőnknek, Lászlónak köszönhetően ismét működik a hírlevelünk! Frissítettük a hírlevélre feliratkozottak listáját, azonban mivel sok idő eltelt, lehetséges, hogy vannak benne hibák. Amennyiben valaki már leiratkozott korábban a hírlevélről – attól szíves elnézését kérjük, leiratkozásra az e-mail alján van lehetőség.

Ahogy eddig is – most sem szeretnénk Benneteket minden nap levelekkel “bombázni” havonta legfeljebb 1-2 levél várható Egyesületünket érintő fontosabb hírekkel, programajánlókkal.  A napi munka, – ahogy eddig is – nyomon követhető a nyilvános facebook oldalunkon:  ezt akkor is olvashatjátok, ha nem vagytok a facebookon regisztrálva.

Közeledik az adóbevallások leadásának határideje. Kérjük, hogy idén se felejtsetek el nyilatkozni személyi jövedelem adótok 1%-áról! Működésünk, mentéseink, a kistérségi kóbor, nehéz sorsú kutyák helyzete nagyban függ az adó 1% felajánlásoktól.

Igaz, hogy a NAV elkészíti az adóbevallást, és az embernek semmi dolga sincs vele?
NEM, nem igaz!
Az adó 1% adományozásról mindenkinek magának kell gondoskodni! Ne feledjétek idén is kitölteni a megfelelő részt, gondoljatok védenceinkre, köszönjük!
Készítettünk a témában egy kisfilmet is, fogadjátok szeretettel:

Szeretettel meghívunk mindenkit közelgő programjainkra!

Április 22-én 9.00-14.00-ig a Föld Napja alkalmából a Budakeszi Vadaspark előtt találkozhattok örökbe fogadható védenceinkkel: Lipóttal, és Nukival, és sok más kutyával, valamint velünk.
Április 23-án 9.00-15.00-ig a Tahi Vásáron tartunk örökbefogadó napot: szeretettel várjuk ide is az érdeklődőket! (Helyszín: Tildy Zoltán híd melletti füves térségen – TAHI)
Mindkét alkalommal adományt is gyűjtünk a rászoruló kutyák számára. Adományaitokért cserébe egyedi, kézzel festett bögréinkkel mondunk köszönetet.

Szeretnénk minden kedves barátunknak, önkéntesünknek, ideiglenes gazdinknak, segítőnknek, állatorvosunknak, és az összes állatbarátnak napsütéses tavaszi erdei kutyasétáltatásban, kikapcsolódásban gazdag kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni! Ne feledjétek, igazi nyuszit, kiscsibét csak az vásároljon, aki azt az élete végéig gondozza!

 

Üdvözlettel, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete 

2017. április 10.

Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13

+36 30 944 2919 | piliskutya@gmail.com www.pilisbudaikutyasok.hu
Levelezési cím: 2083. Solymár, PF.: 29.

Adományodat a következő számlaszámra várjuk és előre is nagyon köszönjük!
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank 10701427- 49914203-51100005


 


Facebook

Google+

Youtube


To unsubscribe click here, to edit your profile click here

Share