Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005Gazdikeresőink

2010. szeptember 2.

Alább láthatjátok gazdakereső kutyáinkat. Saját kutyáink minden esetben veszettség elleni oltással, mikrochippel és a szukák minden esetben (kivéve a kölyköket) ivartalanítva keresnek gazdát. Minden kutyánk családlátogatás után és örökbefogadás szerződéssel fogadható örökbe. Az örökbefogadási szerződés itt tekinthető meg.  Az örökbefogadás menetéről itt olvashattok.

A közvetített kutyák csak hirdetési segítséget kapnak. Részletes információval a hirdető tud szolgálni.

Share

Szűkítés:     kan | szuka | kölyök | saját | közvetített | macskák
Rokkfort

2017. június 19.

Rokkfort

Leírás

Eltelt egy újabb év, itt a 2016, és Rocky még mindig nem találta meg az Igazit. Ő egy sok rosszat megélt kutya, akinek rengeteg szeretetre és törődésre van szüksége. Már régen nem problémás! Nem ingott meg a hite az emberekben, hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik. Leginkább egyedül állóknak ajánljuk, aki minden szeretetét és figyelmét neki szenteli. Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
 

Rokkfort, alias Roky 2010 szeptemberében született, ivartalanított fiú kutyus. Német juhász keverék, közepes méretű 16 kilós sportos srác.
Hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik.
Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Cicákat nem szereti. Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja.
Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük!

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

06-30-944-2919 Rokkfort, vagy más néven Roky Leányváron látogatható! 

 
 

Share
Címkék: ,

Stewie

2018. május 7.

STEWIE

 

Leírás

Stewie-t, a jámbor staffordshire keveréket egy fához kötve találtuk, felesleges volt valakinek. Ő egy igazi “haver” kutyus, aki kész veled minden huncutságra: legyen az bozót mászás, vagy úszás a Balatonban. Ha szomorú vagy, odabújik hozzád és megvigasztal, segít megenni a bánatsütid felét is, csak hogy ne te hízz el… Szóval Stewie olyan gazdira a vágyik, akinek a barátja lehet, jóban-rosszban. Cicákkal nem jó a viszonya, de kutyák között van, akivel megtalálja a közös hangot.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Stewie-vel kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Thomas

2018. május 7.

THOMAS

 

Leírás

Tomi már nem fiatal, de nem is túl idős, kb 8 éves lehet.
Ivartalanítva, oltva, chipezve keresi gazdáját a Pilis – Budai Kutyamentők gondozásában.
Rottweiler keverék, nem egy cicababa, egy igazi kemény legény, energikus és sportos.
Étellel bármilyen helyzetben lekenyerezhető, imád enni, él-hal a kajáért 🙂
Néhány falat reményében bármire képes, könnyen tanítható, behívható, jól motiválható mindenre.
Kell neki kis idő, mire elfogadja, gazdájának tekinti az embert, de ha valakit megkedvel, akkor nagyon kedves és hűséges társ.
Viszonylag önálló kutya, nem igényli a folyamatos együttlétet a gazdival, szeret a kertben lenni, intézkedni, szaglászgatni.

Szimpatikus, igazi roti temperamentumú dömper kutyus. Megfelelni vágyó, biztosan valaha jobb napokat látott, érti mit akarsz tőle és teljesíteni is akar.
Emberrel kedves, nem agresszív, de van benne tartás.
Jó házőrző.
Más kutyákkal kérdéses a viszonya, maximum egy nagyobb testű szuka mellé ajánljuk, a cicákat sem kedveli.
Pórázon vezethető.
Pilisvörösváron lehet vele megismerkedni.

A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keresnek gazdát. Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, tehát mi visszük ki a kiskutyát, megnézzük, hol lakik majd, jó-e a kerítés, stb. Örökbefogadási szerződés aláírásával lehet tőlünk örökbe fogadni, melyet megtalál a honlapunkon.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

 

 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Tinnyén Pest megyében lehet őket ideiglenes befogadójuknál megismerni: 0630 620 60 73
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

TALÁLKOZZUNK A FACEBOOKON!

2018. március 5.

TALÁLKOZUNK A FACEBOOKON!

Leírás


 

 
 

Share
Címkék: ,

Dági Dolly

2018. június 25.

DÁGI DOLLY

 

Leírás

Dági Dolly hat év körüli kis-közepes méretű ivartalanított, oltott, chipezett szuka kutya gazdit keres a Pilis – Budai Kutyamentők gondozásában.
Dolly egy Dági lovardából került hozzánk vemhesen, kidobták, ott húzta meg magát.
Ivartalanítás után lassan oldódott befogadójánál, egyre inkább kedves és barátságos kutya lett. Idegenektől még kicsit megszeppen, de hamar barátkozik, nagyon igyekszik, meg akar felelni, imádja a simogatást, ragaszkodó, mókás kiskutya.
Más kutyákkal összeszoktatható, a túl heves, nagyon tolakodó kutyáknak visszaszól nevelō jelleggel.
Kertes házba, bent tartással, vagy lakásba is örökbefogadható, utóbbi esetében sokat otthon lévő család jöhet csak szóba.
Dollyval megismerkedni Pilisvörösváron lehet.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre .

Érdeklődők a 06-70-321-7675-ös telefonszámon érdeklődhetnek.

 

 
 

Share
Címkék: ,

Boogie

2018. június 25.

BOOGIE

 

Leírás

Szép tiszta, ápolt, jó húsban lévő, nagyon “emberes”, szuka kiskutya.
Szeret ölben lenni, a gazda közelében tevékenykedni, részt venni mindenben.
Lábam körül szaladgál, szépen behívható.
Labdás, apportos, szépen visszahozza, kérésre leteszi. Alap parancsokat ismeri és szívesen teljesíti is.
Kicsit szeleburdi, foxi jellem, repkedő aggyal, mindig fontos tennivalókkal.
Valahol sokat foglalkoztak vele, szeretgették, egyedüli kedvenc lehetett.
Oltva, ivartalanítva, chipezve keres majd gazdit.

 
 

 

Videók

Hamarosan!

 

Elérhetőségek

Pilisvörösváron, ideiglenes befogadójánál lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 814 4373 vagy 06 70 321 7675 számokon várjuk

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Zeki

2018. július 26.

ZEKI

Leírás

Zeki 4 éves ivartalanított fiú kutya. Előző gazdája halála miatt keresi új családját. Nincsenek elvárásai, mindenhol jól tudja magát érezni. Ám ahhoz, hogy a gazda is jól érezze magát vele, következetesnek, a nevelésban kitartónak kell lennie. Zekinek van esze, mint a legtöbb kutyának, ám Zeki használja is az eszét.
Macskákkal viszonya nem felhőtlen, más kutyákkal kijön.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy hívják a +36306206073 -as számot.

Jelenleg Tinnyén él ott lehet vele megismerkedni.

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

SPURI

2018. augusztus 28.

SPURI

 

Leírás

Piliscsaba, Magdolnavölgyi lakóparkban kószált hónapokig, mire sikerült megfogni.
Kan tacskó-pincsi jellegű keverék
piliskutya@gmail.com

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Folti

2018. szeptember 7.

FOLTI

 

Leírás

Regisztrált chipes XVIII. kerületi címmel. Címen a gazdi már nem tartózkodik,ház eladva, kutya sorsa “homályos” mi módon került Csobánkára.

Foltos korát meghazudtolóan élénk, okos, pörgős, csupa élet jack russel keverék ivartalanított kan kutyus. “Felülbecsült” életkora 9 év. Eddigi élete 4 békés év kivételével elég viharos volt, nem kedvezett neki a sors. Fiatalon megjárta az Illatos utat, majd egy idősödő néni társa volt. A néni otthonba kerülése után az “örökösök valahogy “elvesztették” őt és a chipes beazonosítás után sem sikerült elismerni, hogy az övék (volt??) a kutyus.
Folytatás: Foltosnak sokat otthon lévő idősebb gazdikat tudunk elképzelni. Séta igénye kevés, rövid, szimatolós, lassú menetekkel beéri. Ha kertes házban lakik bőven elég neki a tér. Kedves, akár ölbeülős szinte dorombolós – ha ehhez van kedve. Kényszerítést, erőszakosságot nem tűri. Ennek morgással ad hangot. A fajtához mérten “kellőképpen” önfejű. Játékos, labdás és haspók! Súlyára oda kell figyelni, korábbi lábproblémája miatt plusz terhelés nem ajánlott.
Chipezett, Oltott, ivartalanított.
Csobánkán lehet vele megismerkedni.

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődő levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Telefonos érdeklődés: 06 30 814 4373

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Gömbi

2018. szeptember 7.

GÖMBI

 

Leírás

Gömbi nagyon kedves, korához képest fitt és aktív, boldog öregúr aki eddigi életét láncon töltötte. Kinyílt neki a világ amit ő a legtermészetesebb módon fogad, alkalmazkodik, tanul, mindenkihez kedves. Kertes házban keresünk neki hátralévő (nem kevés!) éveire szerető gazdikat sok-sok együttléttel, otthon közösen töltött órával békében, szeretetben.
Gömbi a PBK mentett kutyusa, chippel, kombi és veszettségi oltással, egészségügyi felméréssel,parazita mentesítve.
Gömbivel Csobánkán lehet megismerkedni.

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődő levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Telefonos érdeklődés: 06 30 814 4373

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Foltos és Fanni

2016. október 25.

FOLTOS ÉS FANNI

Leírás

Sziasztok, Fanninak hívnak és 11 éves ivartalanított, oltott, chipezett, ki snövésű keverék erdei kopó vagyok. A gazdám elköltözik, sokat utazik és ezért új gazdit keresünk. Játékos, barátságos, gyerek kedvelő vagyok. Imádom a természetet járni, más kutyákkal játszani, hosszasan sétálni. Bírom a pórázt és szeretek tanulni. Jutalomfalatért, az ’ül’ vezényszóra és/vagy a felmutatott mutatóujjra, leülök. Ha nem foglal le nagyon a vadak utáni szaglászás, akkor behívható vagyok. A száraz tápot szeretem és persze néha a meleg ételt.
Lányom, Foltos, keverék és 9 éves, ivartalanított, oltott, chipezett; szintén új gazdát keres, akár velem együtt, akár külön.

 

 

 

Elérhetőségek

+36 30 63 72 118
laszlo.sebastian@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Tisza

2017. április 7.

TISZA

Leírás

Gazdát keres 1 év körüli közepes méretű oltott, chipezett keverék kan, kb. 25 kg.
Nagyon játékos, nagy a mozgásigénye és a szeretet éhsége.
Fiatal, nagy mozgásigényű, még előfordul, hogy cipőt, kesztyűt lop, ugrál.
Nem kedveli a macskák társaságát.
Nagyon hálás a jó szóért és a simogatásért. Nagyon játékos kutyus, szeret labdázni, de még nem hozza vissza.
Eddig sikerült megtanítani neki hogy leüljön ha az eledelt kapja, ha nyitva marad a kapu, nem lépi át a kapu vonalát sem.
Érdemes lenne kutyasuliba járni vele, ahol tanulhatna egy kis fegyelmet, lemozoghatná a felesleges energiáit. Jó eszű, okos kutya.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: 06203747574
e-mail: pznebozse@gmail.com

 
 
 
Share
Címkék: ,

Winny

2018. május 7.

WINNY

 

Leírás

Winny hat éves IVARTALANÍTOTT, oltott, chipezett, mentett rottweiler szuka kutya új családot keres.
Winnie nagyon jó természetű, bújós, hálás, kenyérre kenhető kutya.
Pórázon szépen sétáltatható, szót fogadó, emberközpontú.
Kertes házas gazdit keres, bejárással a lakásba, sok figyelmet igényel, családtag szeretne lenni, nem “csak” egy kutya.
Okos, inteligens.
Cicákat nem kedveli. Közepes – nagyobb testů kutya mellé, vagy egyedülinek ajánlom.
Megismerkedni vele Pilisvörösváron lehet, elvinni állatorvosi költségek jelképes térítéséért. (15 e Ft)

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni csak telefonon
06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Eddy

2018. március 22.

EDDY

 

Leírás

Eddy 2.5 éves IVARTALANÍTOTT, oltott, chipezett mentett rottweiler kan kutya új családot keres.
Eddyvel eddig nem sokat foglalkoztak, nincs tisztában az erejével, neveletlen, aktív, nyomulós, sok figyelmet és foglalkozást igénylő, kicsit eleinte idegenekkel bizalmatlan kutya.
Alapjában bartságos.
Határozott, fajtához értő, kertes házzal rendelkező gazdi keres, olyat aki kordában tudja tartani erejét, lendületét és enyhe dominanciját.
Pilisvörösváron lehet vele megismerkedni.
Állatorvosi költségek jelképes térítéséért lehet elvinni. (15 e Ft)

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni csak telefonon
06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Odi

2018. július 3.

ODI

 

Leírás

Odi 8 éves oltott, chipezett kan kutya, beteg még sosem volt. Jelenleg az udvaron lakik, de télen az előszobában aludt, ahol szobatiszta volt. Nagyon játékos, nagy mozgásigényű, barátságos kis állat.

 
 

 

Videók

Hamarosan!

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 944-2919 számon várjuk

 

 
 

Share
Címkék: ,

Szöcske

2018. július 26.

SZÖCSKE

Leírás

Szöcske 4 év körüli májzli jellegű keverék kutya, az úton találták kölykével együtt.
Meg voltak szeppenve, főleg a pici, de egészen könnyen sikerült elnyerni a bizalmukat és simán beszálltak a kocsiba. Nagyon bolhásak voltak és jónéhány kullancsot is ki kellett szedni belőlük. Ez már kezelve lett, féreghajtót és oltásokat is kaptak, illetve chipet is.

Kisebb és nagyobb kutyákkal is nagyon jól kijönnek, főleg a kicsi, ő látszólag inkább állatokhoz van szokva, mint emberekhez. Cicákkal sincs problémájuk, jelenleg 5 macska biztosítja számukra a kiképzést 🙂 A mamakutyust Szöcskének neveztük el, imád ugrálni, egész magasra is és nagyon játékos. Könnyen odajött megtalálásakor, de alázatos, laposkúszásban közelít az emberhez. Ennek ellenére iszonyúan vágyik a szeretetre, még a kicsire is féltékeny, más kutyák között is simán odafúrja magát az emberhez és bújik, mancsol, keresi a figyelmet, vágyja a simit és hogy vele foglalkozzanak. Ugrál, pörög, két lábra áll, folyamatosan produkálja magát.

A kicsi Tücsök névre hallgat, talán 3-4 hónapos lehet. Igazi eleven kölyökkutyus. Kicsit idegen még neki az emberi érintés, próbáljuk szoktatni. Szereti hajkurászni a cicákat, imád játszani, mindent elvisz, megrág 🙂 Igazi kis ördögfióka. A póráz teljesen érthetetlen számára, de visszük sétálni minden nap, így könnyedén meg fogja szokni. Nagy mozgásigényük van, imádnak a kertben lenni, de nagyon igénylik az emberi társaságot és hogy este a lakásban aludjanak el. Szuper lenne, ha olyan helyre kerülnének, ahol kert is van, de bármikor bemehetnek a házba/lakásba.

Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Zsebó

2018. június 25.

ZSERBÓ

Leírás

Zserbó 2016 áprilisi ivartalanított lány. Eddig lakásban lakott, szobatiszta, kedves.

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék:

Szerénke

2018. június 25.

SZERÉNKE

Leírás

Szerénke egy kedves, bújós, dorombolós idős cicahölgyike, aki keresi jövendőbeli szerető gazdiját boldog, nyugdíjas cica éveire. 🙂
Szerénkét télen a fagyban találtuk meg megfázva, soványan. Azóta szépen kikupálódott, és már csak egy végleges otthonra vágyik.
Gyönyörű vörös bundája van, szeret naphosszat a kanapén heverészni, vagy az ablakban nézelődni, mint minden cica. Mivel Szerénke vak, ezért csak lakásba adjuk örökbe. FIV-FeLV tesztje negatív, így azon kívül, hogy nem lát már jól, jó egészségi állapotnak örvend, fitt kis macska. Tinnyén lakik ideiglenes befogadójánál, jelentkezni érte a piliskutya@gmail.com címen lehet egy rövid bemutatkozással.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék:

Cili

2018. július 26.

CILI

Leírás

Cili 2 éves ivartalanított hosszú szőrű nőstény.
Allergiás, az orvos nyers etetést javasolt, csirke kizárásával. Benti tartással szeretnénk örökbe adni.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék:

Zokni

2018. július 26.

ZOKNI

Leírás

Zokni kandúr
Különösen gondos, figyelmes, szeretô gazdát keresek ennek a – betegsége miatt csak lakásban tartható – nagyon hálás cicának.
***
Zokninak számtalan harapott sebe volt, amikor rátaláltunk. Az egyik elsô lábát átharapta ellenfele, a másikra nem tudott ráállni. Rekedt hangon keservesen nyávogva kérte segítségünket a nagyon sovány cica.
Hazavittük, meggyógyítottuk, ivartalaníttattuk. Szerettük volna befogadni, de kiderült, hogy FIV+, azaz macska-AIDS-es. Betegségét valószínûleg ellenfelétôl kapta, amikor az megharapta. A macska-AIDS nem azonos az emberre veszélyes AIDS-szel (a HIV-vel). Emberre, kutyára VESZÉLYTELEN, csupán a macskákra ártalmas. Nemi úton és harapással terjed (a nyállal a vérbe jut). Ezért nem tarthatjuk meg Zoknit, mert nem engedhetjük a többi cicánk közé, elkülönítve pedig nem tudjuk tartani.
Idô kôzben Zokni meggyógyult, sebei, hegei eltûntek, szôre csillogó lett, ô maga pedig visszahízott normál súlyra.
Betegsége miatt Zokni csak egyedüli cicaként, és KIZÁRÓLAG CSAK LAKÁSBAN TARTHATÓ. Ezért nagyon szeretô, figyelmes, gondos gazdira van szüksége. Aki befogadja egy végtelenül hálás, szeretô, értelmes, bújós, TÁRSAT kap, aki már akkor is dorombol és dagaszt, ha csak meglátja a gazdiját, és akinek értelmesen csillogó szemébôl azt olvashatja ki, aki ránéz, hogy ” Jó, hogy itt vagy! Szeretlek!”.
A kb. 2 éves Zokni (volt)kandúr létére nyugodt természetû, kedves, gyönyörû és feltûnôen értelmes cica, aki semmi másra nem vágyik, csak SZERETETRE, egy kis játékra és finom falatokra.
Ô tudja, hogy nem csak a picike kölyökcicáknak van esélye arra, hogy befogadják ôket, hanem a felnôtt cicáknak is…
Zokni jelenleg Piliscsabán van, Budapesten vagy környékén lakó gazdit keres. Kérlek, segítsetek, hogy megtaláljuk a gazdit, akire Zokni vár, és aki éppen Zoknit keresi, hogy szeretô társa legyen, és osszátok meg. Hálásan köszönöm ❤❤

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék:

Pitypang

2018. szeptember 7.

PITYPANG

 

Leírás

Pitypang kb. 10-12 hetes nőstény kiscica, keresi élethosszig mellette kitartó gazdiját.
Játékos, kajla kiscica, nagyon szép, érdekes, összemosott bundával.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: Piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék:

KisBajusz

2018. szeptember 7.

KISBAJUSZ

 

Leírás

KisBajusz kb. 10-12 hetes fekete kandúrka, keresi élethosszig mellette kitartó gazdiját.
Játékos, kajla, kedves kiscica. Macskanáthásan találtuk, sajnos az egyik szemecskéje sérült is emiatt, de már gyógyulófélben van. Mindig észre lehet majd venni rajta a hegesedést.

Érdeklődni: Piliskutya@gmail.com

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: Piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék: