Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005Gazdikeresőink

2010. szeptember 2.

Alább láthatjátok gazdakereső kutyáinkat. Saját kutyáink minden esetben veszettség elleni oltással, mikrochippel és a szukák minden esetben (kivéve a kölyköket) ivartalanítva keresnek gazdát. Minden kutyánk családlátogatás után és örökbefogadás szerződéssel fogadható örökbe. Az örökbefogadási szerződés itt tekinthető meg.  Az örökbefogadás menetéről itt olvashattok.

A közvetített kutyák csak hirdetési segítséget kapnak. Részletes információval a hirdető tud szolgálni.

Share

Szűkítés:     kan | szuka | kölyök | saját | közvetített | macskák
Rokkfort

2017. június 19.

Rokkfort

Leírás

Eltelt egy újabb év, itt a 2016, és Rocky még mindig nem találta meg az Igazit. Ő egy sok rosszat megélt kutya, akinek rengeteg szeretetre és törődésre van szüksége. Már régen nem problémás! Nem ingott meg a hite az emberekben, hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik. Leginkább egyedül állóknak ajánljuk, aki minden szeretetét és figyelmét neki szenteli. Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
 

Rokkfort, alias Roky 2010 szeptemberében született, ivartalanított fiú kutyus. Német juhász keverék, közepes méretű 16 kilós sportos srác.
Hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik.
Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Cicákat nem szereti. Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja.
Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük!

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

06-30-944-2919 Rokkfort, vagy más néven Roky Leányváron látogatható! 

 
 

Share
Címkék: ,

Stewie

2018. május 7.

STEWIE

 

Leírás

Stewie-t, a jámbor staffordshire keveréket egy fához kötve találtuk, felesleges volt valakinek. Ő egy igazi “haver” kutyus, aki kész veled minden huncutságra: legyen az bozót mászás, vagy úszás a Balatonban. Ha szomorú vagy, odabújik hozzád és megvigasztal, segít megenni a bánatsütid felét is, csak hogy ne te hízz el… Szóval Stewie olyan gazdira a vágyik, akinek a barátja lehet, jóban-rosszban. Cicákkal nem jó a viszonya, de kutyák között van, akivel megtalálja a közös hangot.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Stewie-vel kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Szimba

2018. május 29.

SZIMBA

 

Leírás

SZIMBA az impozáns megjelenésű retriever keverék
Szimba másfél-két év közötti kimondottan nagytestű, szép és kedves retriever keverék ivartalanított kan kutya.
Csupa jóindulat, érdeklődés és nyitottság. Ugyanakkor impozáns megjelenése, figyelmes viselkedése az idegenek számára komoly házőrzésnek látszik.
Gyerekekkel is szelíd, barátságos. Kis totyogósok mellé csak azért nem ajánljuk mert nagy termetével szeretetből elsodorhatja.
Labdás, apportos, bármilyen közös játékra, kutyasportra alkalmas!
Társkutyát szívesen fogad, érdeklődő és barátságos irányukba.
Szeretne egy nagykertes házba esti sétákkal, bármilyen közös mozgással olyan családba költözni ahol lehetőleg az egyik generáció sokat otthon tartózkodik, esetleg otthonról dolgoznak.
Az átlagos kerítés számára nem akadály, főleg ha mászható. Sose kóborolni akar, de a gazda után elindulna főleg az első időkben.
Nagyon emberes kutya! Szívesen tanul még “kutyadolgokat”, kutyasportokban is kiváló társad lehet. Kiválóan mozog pórázon, nem húz, jól irányítható. Az idei Hard Dog versenyt is sikeresen teljesítette felvezetőjével.
Szimba a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 
 

 

 

Videók

https://www.youtube.com/watch?v=cLjSmtOAaDw

 

 

Elérhetőségek

Várjuk jelentkezésedet a piliskutya@gmail.com címre egy bemutatkozó levéllel vagy a 06 30 814 4373 számra.
A kutya Csobánkán lakik.
Szimba a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Iza-Bella

2018. április 24.

IZA BELLA

 

Leírás

Bella 3.5 hónapos keverék szukácska. Várhatóan közepesen nagytestű lesz felnőtt korára. Erős csontozatú, fényes fekete bundájú, kis kefeszakállal és pici fehér mellfolttal élénkíti megjelenését.
Kedves, játékos, nyitott, jó idegrendszerű, nyugodt viselkedésű, a világ dolgait éppen most tanuló kiskutya.
Ideiglenes befogadójánál, családban, hasonló korú kutyatárs és cicák mellett, a lakásba bejárással, bent alvással okosodik jelenleg.
Tanulja a szobatisztaságot, a póráz használatot és egyebeket.
Megismerkedi vele Csobánkán lehet.
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületének a védence. Oltva, ivartalanitva, chipezve keres gazdat.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében történik, örökbefogadási szerződés aláírásával!

 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bella után érdeklődni a következő telefonszámon lehet 06 30 814 4373 vagy várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

Thomas

2018. május 7.

THOMAS

 

Leírás

Tomi már nem fiatal, de nem is túl idős, kb 8 éves lehet.
Ivartalanítva, oltva, chipezve keresi gazdáját a Pilis – Budai Kutyamentők gondozásában.
Rottweiler keverék, nem egy cicababa, egy igazi kemény legény, energikus és sportos.
Étellel bármilyen helyzetben lekenyerezhető, imád enni, él-hal a kajáért 🙂
Néhány falat reményében bármire képes, könnyen tanítható, behívható, jól motiválható mindenre.
Kell neki kis idő, mire elfogadja, gazdájának tekinti az embert, de ha valakit megkedvel, akkor nagyon kedves és hűséges társ.
Viszonylag önálló kutya, nem igényli a folyamatos együttlétet a gazdival, szeret a kertben lenni, intézkedni, szaglászgatni.

Szimpatikus, igazi roti temperamentumú dömper kutyus. Megfelelni vágyó, biztosan valaha jobb napokat látott, érti mit akarsz tőle és teljesíteni is akar.
Emberrel kedves, nem agresszív, de van benne tartás.
Jó házőrző.
Más kutyákkal kérdéses a viszonya, maximum egy nagyobb testű szuka mellé ajánljuk, a cicákat sem kedveli.
Pórázon vezethető.
Pilisvörösváron lehet vele megismerkedni.

A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keresnek gazdát. Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, tehát mi visszük ki a kiskutyát, megnézzük, hol lakik majd, jó-e a kerítés, stb. Örökbefogadási szerződés aláírásával lehet tőlünk örökbe fogadni, melyet megtalál a honlapunkon.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

 

 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Tinnyén Pest megyében lehet őket ideiglenes befogadójuknál megismerni: 0630 620 60 73
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

TALÁLKOZZUNK A FACEBOOKON!

2018. március 5.

TALÁLKOZUNK A FACEBOOKON!

Leírás


 

 
 

Share
Címkék: ,

Dági Dolly

2018. június 25.

DÁGI DOLLY

 

Leírás

Dági Dolly hat év körüli kis-közepes méretű ivartalanított, oltott, chipezett szuka kutya gazdit keres a Pilis – Budai Kutyamentők gondozásában.
Dolly egy Dági lovardából került hozzánk vemhesen, kidobták, ott húzta meg magát.
Ivartalanítás után lassan oldódott befogadójánál, egyre inkább kedves és barátságos kutya lett. Idegenektől még kicsit megszeppen, de hamar barátkozik, nagyon igyekszik, meg akar felelni, imádja a simogatást, ragaszkodó, mókás kiskutya.
Más kutyákkal összeszoktatható, a túl heves, nagyon tolakodó kutyáknak visszaszól nevelō jelleggel.
Kertes házba, bent tartással, vagy lakásba is örökbefogadható, utóbbi esetében sokat otthon lévő család jöhet csak szóba.
Dollyval megismerkedni Pilisvörösváron lehet.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre .

Érdeklődők a 06-70-321-7675-ös telefonszámon érdeklődhetnek.

 

 
 

Share
Címkék: ,

Boogie

2018. június 25.

BOOGIE

 

Leírás

Szép tiszta, ápolt, jó húsban lévő, nagyon “emberes”, szuka kiskutya.
Szeret ölben lenni, a gazda közelében tevékenykedni, részt venni mindenben.
Lábam körül szaladgál, szépen behívható.
Labdás, apportos, szépen visszahozza, kérésre leteszi. Alap parancsokat ismeri és szívesen teljesíti is.
Kicsit szeleburdi, foxi jellem, repkedő aggyal, mindig fontos tennivalókkal.
Valahol sokat foglalkoztak vele, szeretgették, egyedüli kedvenc lehetett.
Oltva, ivartalanítva, chipezve keres majd gazdit.

 
 

 

Videók

Hamarosan!

 

Elérhetőségek

Pilisvörösváron, ideiglenes befogadójánál lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 814 4373 vagy 06 70 321 7675 számokon várjuk

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Temprence

2018. június 26.

TEMPRENCE

Leírás

Temprence, a fiatal, golden retriever keverék szuka szerető családot keres! 🙂 Egy életvidám, kíváncsi, energikus kutyus, aki boldogan játszik és intézkedik az udvaron, őrzi a felségterületét, és ha kell ennek hangot is ad. 🙂
Autóbaleset miatt 3 lábát kellett megműttetnünk. A fiatal, 1 év körüli szukácska nagy türelemmel, együttműködve viselte gyógyulása fázisait, mára már szinte észrevehetetlen, hogy valaha is olyan rossz állapotban volt, hála a fiatal, életerős szervezetének, és kitartó rehabilitációjának.
Más kutyákkal, idegenekkel először nem túl barátságos, vehemens lehet, de akik ezután sem tántorodnak el tőle, legyen az kutya vagy ember, azzal hamar összebarátkozik, és szívesen eljátszik a nagyszájú kislány. 🙂

Bízunk benne, hogy ez az életvidám, kíváncsi, játékos kislány családra lel és szeretetben, boldogan éli velük még előtte álló egész életét, így hogy már újra ereje teljében játszhat.
Temprence remekül érezné magát egy kertes háznál, beengedéssel, de akár lakásban is. 🙂
Érdeklődni iránta egy bemutatkozó levéllel lehet a következő email címen:

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Csobánkán, ideiglenes befogadójánál lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 814 4373  számon várjuk

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Foltos és Fanni

2016. október 25.

FOLTOS ÉS FANNI

Leírás

Sziasztok, Fanninak hívnak és 11 éves ivartalanított, oltott, chipezett, ki snövésű keverék erdei kopó vagyok. A gazdám elköltözik, sokat utazik és ezért új gazdit keresünk. Játékos, barátságos, gyerek kedvelő vagyok. Imádom a természetet járni, más kutyákkal játszani, hosszasan sétálni. Bírom a pórázt és szeretek tanulni. Jutalomfalatért, az ’ül’ vezényszóra és/vagy a felmutatott mutatóujjra, leülök. Ha nem foglal le nagyon a vadak utáni szaglászás, akkor behívható vagyok. A száraz tápot szeretem és persze néha a meleg ételt.
Lányom, Foltos, keverék és 9 éves, ivartalanított, oltott, chipezett; szintén új gazdát keres, akár velem együtt, akár külön.

 

 

 

Elérhetőségek

+36 30 63 72 118
laszlo.sebastian@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Tisza

2017. április 7.

TISZA

Leírás

Gazdát keres 1 év körüli közepes méretű oltott, chipezett keverék kan, kb. 25 kg.
Nagyon játékos, nagy a mozgásigénye és a szeretet éhsége.
Fiatal, nagy mozgásigényű, még előfordul, hogy cipőt, kesztyűt lop, ugrál.
Nem kedveli a macskák társaságát.
Nagyon hálás a jó szóért és a simogatásért. Nagyon játékos kutyus, szeret labdázni, de még nem hozza vissza.
Eddig sikerült megtanítani neki hogy leüljön ha az eledelt kapja, ha nyitva marad a kapu, nem lépi át a kapu vonalát sem.
Érdemes lenne kutyasuliba járni vele, ahol tanulhatna egy kis fegyelmet, lemozoghatná a felesleges energiáit. Jó eszű, okos kutya.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: 06203747574
e-mail: pznebozse@gmail.com

 
 
 
Share
Címkék: ,

Winny

2018. május 7.

WINNY

 

Leírás

Winny hat éves IVARTALANÍTOTT, oltott, chipezett, mentett rottweiler szuka kutya új családot keres.
Winnie nagyon jó természetű, bújós, hálás, kenyérre kenhető kutya.
Pórázon szépen sétáltatható, szót fogadó, emberközpontú.
Kertes házas gazdit keres, bejárással a lakásba, sok figyelmet igényel, családtag szeretne lenni, nem “csak” egy kutya.
Okos, inteligens.
Cicákat nem kedveli. Közepes – nagyobb testů kutya mellé, vagy egyedülinek ajánlom.
Megismerkedni vele Pilisvörösváron lehet, elvinni állatorvosi költségek jelképes térítéséért. (15 e Ft)

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni csak telefonon
06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Eddy

2018. március 22.

EDDY

 

Leírás

Eddy 2.5 éves IVARTALANÍTOTT, oltott, chipezett mentett rottweiler kan kutya új családot keres.
Eddyvel eddig nem sokat foglalkoztak, nincs tisztában az erejével, neveletlen, aktív, nyomulós, sok figyelmet és foglalkozást igénylő, kicsit eleinte idegenekkel bizalmatlan kutya.
Alapjában bartságos.
Határozott, fajtához értő, kertes házzal rendelkező gazdi keres, olyat aki kordában tudja tartani erejét, lendületét és enyhe dominanciját.
Pilisvörösváron lehet vele megismerkedni.
Állatorvosi költségek jelképes térítéséért lehet elvinni. (15 e Ft)

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni csak telefonon
06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Elza

2018. március 22.

ELZA

 

Leírás

Elza Nyolc hónapos szuka kutya felelős,szerető családot keres.
Aktív, energikus, sok foglalkozást igényel. Nagyon kedves emberekkel és más állatokkal,kutyákkal, macskákkal egyaránt.
Kertes családi házba szeretne költözni.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni csak telefonon
06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Odi

2018. június 25.

ODI

 

Videók

Hamarosan!

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 944-2919 számon várjuk

 

 
 

Share
Címkék: ,

Cukorka

2018. június 25.

CUKORKA

Videók

 

 

Elérhetőségek

Ideiglenes befogadójánál lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 944-2919-es  számon várjuk

 

 
 

Share
Címkék:

Zsebó

2018. június 25.

ZSERBÓ

Leírás

Zserbó 2016 áprilisi ivartalanított lány. Eddig lakásban lakott, szobatiszta, kedves.

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék:

Szerénke

2018. június 25.

SZERÉNKE

Leírás

Szerénke egy kedves, bújós, dorombolós idős cicahölgyike, aki keresi jövendőbeli szerető gazdiját boldog, nyugdíjas cica éveire. 🙂
Szerénkét télen a fagyban találtuk meg megfázva, soványan. Azóta szépen kikupálódott, és már csak egy végleges otthonra vágyik.
Gyönyörű vörös bundája van, szeret naphosszat a kanapén heverészni, vagy az ablakban nézelődni, mint minden cica. Mivel Szerénke vak, ezért csak lakásba adjuk örökbe. FIV-FeLV tesztje negatív, így azon kívül, hogy nem lát már jól, jó egészségi állapotnak örvend, fitt kis macska. Tinnyén lakik ideiglenes befogadójánál, jelentkezni érte a piliskutya@gmail.com címen lehet egy rövid bemutatkozással.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

piliskutya@gmail.com

 

 
 

Share
Címkék:

Egérke

2018. június 25.

EGÉRKE

Leírás

Mauzli alias EGÉRKE 6 hónapos ivartalanított nyurga cicalány. A téli fagyban a hóban elfekve találtuk. Hízókúrára fogtuk és felerősödése után most lett megműtve. A cica egy vékony alkatú, hegyes pofijú, hosszú fejű, csupaláb igazi egyiptomi “fáraó cica” .
Hálás, kedves társ cica lesz egy nyugodt, csendes családban. Csak lakásba adjuk örökbe.

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni lehet piliskutya@gmail.com levélcímen és a 06 30 814 4373 telefonszámon

 

 
 

Share
Címkék: