Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

A Szivárványhídon túl...

Bőrke

2014. szeptember 3.

BŐRKE

Leírás

BŐR-KÉT az idős shar pei kant Tinnye határában szedtük össze a prériről
nagyon rossz egészségi állapotban. Borzasztó elhanyagolt és zavarodott volt. Állatorvoshoz vittük ahol infúziós kezelést is kapott, stabilizálódott és lassan kinyílt.

Szerencsére a fajtára annyira jellemző bőrproblémáknak nyoma nincs, szemgyulladását és fülgyulladását kezeltük amit szépen, türelmesen viselt. Fokozatosan tért vissza bele az élet, imád sétálni, becsült korához képest fitt kutya. Jó természetű kutya, más kutyákkal egyenlőre közömbösen viselkedik, cicákra sem reagált. Olyan gazdit, vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk neki, aki nem várja el a kutyától, hogy rögtön a nyakába ugorjon, ha meglátja.
Bőr-Ke nem ilyen típus!!!, neki idő kell, mire megismeri gondozóját és gazdaként néz az emberre.
Füle és szeme bár most már lassan teljesen rendben van, de fajtájánál fogva várható még probléma velük, állatorvosunk szerint, heti két-három fülmosással( ez 2 perc ), ami otthon is elvégezhető szinten tartható ez a mostani jó állapot, de nem kizárt, hogy néha szükség lesz antibiotikumos fülcseppre is.
Megfelelő tartás mellett még jópár boldog év állhat előtte, becsült korához képest jó fizikai állapotban van. IVARTALANÍTVA, OLTVA, CHIPELVE KÖLTÖZHET ÚJ GAZDÁJÁHOZ.

 

 

Elérhetőségek

Tel: 0630364 8338  vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share