Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

A Szivárványhídon túl...

Bobby

2016. április 4.

BOBBY

” Bobby orokre elaludt…
Csütörtök óta kórházban volt, hétvégén hazavitték elaludni.

Nagyon rövid idő jutott neki, de nagyon nagy szeretetben ment el. Mindent megtettek érte, gazdija nagyon összetört. Ezalatt a pár hónap alatt nagyon szoros lett a viszonyuk. Kisöreg Bobby az utolsó percig küzdött a rák ellen, de már nagyon fáradt volt…. Ez alatt a pár hónap alatt nagyon szoros lett a viszonyuk. Kisöreg Bobby az utolsó percig küzdött a rák ellen, de már nagyon fáradt volt.”

Leírás

Bobby mindössze 6,5 kg nagyságú, gombszemű, egy végleges gazdi törődésére, gyámolítására vágyó idősödő csivava keverék kan kutya.
Oltott, ivartalanított, mikrochippezett, parazita mentesített.
Csirke-allergiás: azaz baromfin kívül mindent ehet: pl. sertést, marhát, sőt főzeléket, házi kosztot amiben nincs csirke. Azt különösképp kedveli.
Bobby mentett kutya. Kissé bizalmatlan, félénk, elsőre emberekkel, nála nagyobb kutyákkal. Szorongásának tünete a körbe-körbe járkálás, hamar elmúlik.
Szobatiszta, jól viselkedik, fél napokat is alszik egyhelyben összekuporodva.
Olyan gazdit keresünk számára, aki nyugalmas életet biztosítana neki, aki szeretgetné, gondját viselné. Bobby cserébe nem tesz kárt a lakásban, nem rág, nem pisil be, nem ugatós, nincs hosszú sétákra igénye, és kis buksi fejét a gazdi kezébe teszi, sok szeretetet ad neki.
Bp. 2. kerületében, Hidegkúton lehet vele megismerkedni ideiglenes befogadójánál.

 

Képek

 

 

 

 

További képek

 

 

Videó

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni lehet a 0630 243 76 37 -es számon, vagy várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.

 
 

Share