Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Zahim

2014. március 24.

ZAHIM

 

 

Leírás

Zahim, a 4 éves, karcsú, kisportolt izomzatú husky keverék kan felelősségteljes gazdát keres!
Zahim igazi husky jellem: önálló, néha öntörvényű, nagy mozgásigényű, kisgyerekhez mindig kedves, de cicákat, kisállatokat nem kedvelő kutya.
Jelenleg lakásban él, szeretne kertes házba költözni, ahol mozgásigényét a kerten kívüli gazdis sétákkal levezethetné. Futáshoz kiváló társ, rendszerességre szoktat! 🙂 Zahimot a husky fajtát kedvelő, következetes gazdinak ajánljuk, illetve olyan gazdának, aki nem várja a kutyájától, hogy túláradó szeretettől vezérelve a nyakába ugorjon és egész testét riszálja boldogságában. Zahim a szeretetét, ragaszkodását visszafogottabban fejezi ki.
Emberrel barátságos, de más kanokkal szemben dominánsan viselkedik. Zahim jelenleg családi okok miatt várja új gazdája mielőbbi jelentkezését. Zahim ideiglenes befogadót is keres, mivel jelenlegi helye nagyon bizonytalan!
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja.
pilisbudaikutyasok(pont)hu

Zahimmal Budapest Hősök tere közelében lehet megismerkedni!

 

 

Elérhetőségek

A jelentkezők bemutatkozását várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonon is érdeklődhetnek a  0630 364 8338-as telefonszámon.

 

 
 

Share