Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Tücsök

2018. november 15.

TÜCSÖK

Leírás

A kicsi lányka Tücsök névre hallgat, talán 3-4 hónapos lehet. Igazi eleven kölyökkutyus. Kicsit idegen még neki az emberi érintés, próbáljuk szoktatni. Szereti hajkurászni a cicákat, imád játszani, mindent elvisz, megrág 🙂 Igazi kis ördögfióka. A póráz teljesen érthetetlen számára, de visszük sétálni minden nap, így könnyedén meg fogja szokni. Nagy mozgásigényük van, imádnak a kertben lenni, de nagyon igénylik az emberi társaságot és hogy este a lakásban aludjanak el. Szuper lenne, ha olyan helyre kerülnének, ahol kert is van, de bármikor bemehetnek a házba/lakásba.

Szöcske 4 év körüli májzli jellegű keverék kutya, az úton találták kölykével együtt.
Meg voltak szeppenve, főleg a pici, de egészen könnyen sikerült elnyerni a bizalmukat és simán beszálltak a kocsiba. Nagyon bolhásak voltak és jónéhány kullancsot is ki kellett szedni belőlük. Ez már kezelve lett, féreghajtót és oltásokat is kaptak, illetve chipet is.

Kisebb és nagyobb kutyákkal is nagyon jól kijönnek, főleg a kicsi, ő látszólag inkább állatokhoz van szokva, mint emberekhez. Cicákkal sincs problémájuk, jelenleg 5 macska biztosítja számukra a kiképzést 🙂 A mamakutyust Szöcskének neveztük el, imád ugrálni, egész magasra is és nagyon játékos. Könnyen odajött megtalálásakor, de alázatos, laposkúszásban közelít az emberhez. Ennek ellenére iszonyúan vágyik a szeretetre, még a kicsire is féltékeny, más kutyák között is simán odafúrja magát az emberhez és bújik, mancsol, keresi a figyelmet, vágyja a simit és hogy vele foglalkozzanak. Ugrál, pörög, két lábra áll, folyamatosan produkálja magát.

Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share