Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Temprence

2018. november 15.

TEMPRENCE

Leírás

Temprence, a fiatal, golden retriever keverék szuka szerető családot keres! 🙂 Egy életvidám, kíváncsi, energikus kutyus, aki boldogan játszik és intézkedik az udvaron, őrzi a felségterületét, és ha kell ennek hangot is ad. 🙂
Autóbaleset miatt 3 lábát kellett megműttetnünk. A fiatal, 1 év körüli szukácska nagy türelemmel, együttműködve viselte gyógyulása fázisait, mára már szinte észrevehetetlen, hogy valaha is olyan rossz állapotban volt, hála a fiatal, életerős szervezetének, és kitartó rehabilitációjának.
Más kutyákkal, idegenekkel először nem túl barátságos, vehemens lehet, de akik ezután sem tántorodnak el tőle, legyen az kutya vagy ember, azzal hamar összebarátkozik, és szívesen eljátszik a nagyszájú kislány. 🙂

Bízunk benne, hogy ez az életvidám, kíváncsi, játékos kislány családra lel és szeretetben, boldogan éli velük még előtte álló egész életét, így hogy már újra ereje teljében játszhat.
Temprence remekül érezné magát egy kertes háznál, beengedéssel, de akár lakásban is. 🙂
Érdeklődni iránta egy bemutatkozó levéllel lehet a következő email címen:

 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Csobánkán, ideiglenes befogadójánál lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonos érdeklődésüket a 06 30 814 4373  számon várjuk

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share