Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Tara

2016. augusztus 31.

TARA

Leírás

Tara fiatal igen jól sikerült keverék szuka kutya, ami azonban még nem garancia a kutyaboldogsághoz. Eddigi élete ugyanis nem volt kellemes élményekben gazdag. Bár volt ‘gazdája’, még nevet sem adott neki. Ám ami még ennél is rosszabb, ételt és vizet sem. A szomszédok etették hónapokig, majd segítséget kértek tőlünk; akasszuk már ugyan le arról a két méteres kötélről, amin életét élte.
Ilyen előzmények ellenére, bár eleinte óvatos, nem bizalmatlan az emberekkel, kifejezetten emberközpontú. Ideiglenesénél hamar beilleszkedett a falkába. Pár napig még evés helyett is inkább a simogatást részesítette előnyben, majd rájött, itt van mindkettőből éppen elég. Célunk, hogy ezentúl ezekben folyamatosan része legyen. 🙂
 
Természetesen Tara is leginkább egy végleges gazdánál vágyik minderre, hiszen az állandóságnál nincs megnyugtatóbb és biztonságosabb.
A kutya a Pilis-Budai kutyamentő egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.
www.pilisbudaikutyasok.hu
 
Ne feledjétek, nálunk az 1% több 100 életet ment! Adószámunk: 18001044-1-13
Köszönjük!

 

 

Elérhetőségek

Tarát Tinnyén lehet ideiglenes befogadó családjánál meglátogatni: 06-30-620-60-73 vagy várjuk bemutatkozó e-mailjüket a piliskutya@gmail.com címen

 
 

Share