Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Rocker

2018. november 15.

ROCKER

Leírás

Rocker 10 éves mopsz fiú. Hallása nem sok van neki, max a sípolós játék magasan visító hangja jut át a dobhártyáján és a látása se a régi már, de azért a lényeges dolgokat abszolút észreveszi.
Ezt leszámítva remek kis fickó, jóindulatú, kutya és cicakompatibilis, de alegjobb barátja: az EMBER! A gazdi ágya előtt alszik és általában szeret együtt lenni vele, szereti a hátvakargatást, simiket. Ennél jobban csak a hasát szereti. Nagyon szereti. Evési módszerei khmmm mint egy édes kismalacé 🙂 Ha izgatott, liheg mint a gőzmozdony, de ha megszokta új helyét, csendes üzemmódra vált, még horkolni is csak néha és nagyon halkan szokott.

Udvaron lelkesen jelölget, ez gondolom ivartalanítás után csillapodik majd. Lakásban viszont elzárja a csapot, abszolút szobatiszta, simán kibír egy munkanapot, bár jobb szeretné, ha nem kéne ennyit várakoznia a gazdi hazaérkezéségig.
Aki szeretne egy ilyen gyűrött fejűt, ne habozzon, írjon a piliskutya@gmail.com címre egy bemutatkozó levelet

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share