Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Kócos

2014. szeptember 3.

KÓCOS

 

 

Leírás

Kócos egyáltalán nem kócos, hanem egy nagyonis jólfésült, tömött bundájú, fél év körüli mudi keverék kanocska. Barátságos, kedves, bújós, ragaszkodó. Kóci szeret az ember közelében lenni, ezért mindenképpen olyan kertes házas gazdát keres, ahol a gazdival együtt a házban élhet. Nagyon szeretne egy aktív kutya társa lenni, minden kutyával kijön, legyen az szuka vagy kan, kicsi vagy nagy, egy a lényeg, szeressen futkározni és játszani. Cicákkal összeszoktatható. A szobában jól viselkedik, a kanapét rendeltetésszerűen használja.Valószínűsíthető rossz tapasztalata miatt hangos szótól, hirtelen mozdulattól hajlamos megijedni, így egész kicsi gyerek mellé nem ajánljuk, de a kutya „magánéletét” tiszteletbe tartani tudó mellé már igen. Idegenekkel elsőre visszahúzódó, házőrzésre nem alkalmas.
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.

 

 

Képek

Méret-arány

 További képek

 

 

Elérhetőségek

A jelentkezők bemutatkozását várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonon is érdeklődhetnek a  0620 98 66 116-as telefonszámon.

 

 
 

Share