Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdára találtak

Bugi

2014. január 28.

BUGI

 

 

Leírás

Bugi 5 hónapos, közepes méretű, rövid szőrű, babahájas lakli lányka, testalkata hasonló is marad:). Okos, gyorsan tanul, szobatiszta! Oltott, ivartalanított, chipes.
Ragaszkodó, hűséges kiskutya, első szóra rohan a gazdihoz, a kapun nem megy ki, kutyákkal, emberekkel remekül kijön, bár első alkalommal visszafogott, de ez 5 perc után elmúlik:).
Cicákkal összeszoktatható, nem bántja őket.
Bugi olyan gazdának lenne az ideális társa, aki egy szeretettel teli, ragaszkodó, okos kiskutyát képzel el társának, aki lakásba bejárással vagy csak lakásban szeretné őt tartani (Bugi bundája nem igényel extra gondoskodást).
Bugi a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület pártfogolt kutyája, keressen minket bizalommal! Bugit Tinnyén lehet meglátogatni ahol családi körülények közt, prémium tápon nevelkedik, és ideiglenes befogadója szívesen segíti kutyás tapasztalatával a leendő gazdát, ha szeretné!Bugi akár első kutyának is ideális választás!

 

 

 

Elérhetőségek

A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület pártfogolt kutyái, keressen minket bizalommal! Köszönjük! 0620 988 57 57 vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share