Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdit keresünk

Zokni

2018. július 26.

ZOKNI

Leírás

Zokni kandúr
Különösen gondos, figyelmes, szeretô gazdát keresek ennek a – betegsége miatt csak lakásban tartható – nagyon hálás cicának.
***
Zokninak számtalan harapott sebe volt, amikor rátaláltunk. Az egyik elsô lábát átharapta ellenfele, a másikra nem tudott ráállni. Rekedt hangon keservesen nyávogva kérte segítségünket a nagyon sovány cica.
Hazavittük, meggyógyítottuk, ivartalaníttattuk. Szerettük volna befogadni, de kiderült, hogy FIV+, azaz macska-AIDS-es. Betegségét valószínûleg ellenfelétôl kapta, amikor az megharapta. A macska-AIDS nem azonos az emberre veszélyes AIDS-szel (a HIV-vel). Emberre, kutyára VESZÉLYTELEN, csupán a macskákra ártalmas. Nemi úton és harapással terjed (a nyállal a vérbe jut). Ezért nem tarthatjuk meg Zoknit, mert nem engedhetjük a többi cicánk közé, elkülönítve pedig nem tudjuk tartani.
Idô kôzben Zokni meggyógyult, sebei, hegei eltûntek, szôre csillogó lett, ô maga pedig visszahízott normál súlyra.
Betegsége miatt Zokni csak egyedüli cicaként, és KIZÁRÓLAG CSAK LAKÁSBAN TARTHATÓ. Ezért nagyon szeretô, figyelmes, gondos gazdira van szüksége. Aki befogadja egy végtelenül hálás, szeretô, értelmes, bújós, TÁRSAT kap, aki már akkor is dorombol és dagaszt, ha csak meglátja a gazdiját, és akinek értelmesen csillogó szemébôl azt olvashatja ki, aki ránéz, hogy ” Jó, hogy itt vagy! Szeretlek!”.
A kb. 2 éves Zokni (volt)kandúr létére nyugodt természetû, kedves, gyönyörû és feltûnôen értelmes cica, aki semmi másra nem vágyik, csak SZERETETRE, egy kis játékra és finom falatokra.
Ô tudja, hogy nem csak a picike kölyökcicáknak van esélye arra, hogy befogadják ôket, hanem a felnôtt cicáknak is…
Zokni jelenleg Piliscsabán van, Budapesten vagy környékén lakó gazdit keres. Kérlek, segítsetek, hogy megtaláljuk a gazdit, akire Zokni vár, és aki éppen Zoknit keresi, hogy szeretô társa legyen, és osszátok meg. Hálásan köszönöm ❤❤

 
 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 
 

Share