Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdit keresünk

Folti

2018. szeptember 7.

FOLTI

 

Leírás

Regisztrált chipes XVIII. kerületi címmel. Címen a gazdi már nem tartózkodik,ház eladva, kutya sorsa “homályos” mi módon került Csobánkára.

Foltos korát meghazudtolóan élénk, okos, pörgős, csupa élet jack russel keverék ivartalanított kan kutyus. “Felülbecsült” életkora 9 év. Eddigi élete 4 békés év kivételével elég viharos volt, nem kedvezett neki a sors. Fiatalon megjárta az Illatos utat, majd egy idősödő néni társa volt. A néni otthonba kerülése után az “örökösök valahogy “elvesztették” őt és a chipes beazonosítás után sem sikerült elismerni, hogy az övék (volt??) a kutyus.
Folytatás: Foltosnak sokat otthon lévő idősebb gazdikat tudunk elképzelni. Séta igénye kevés, rövid, szimatolós, lassú menetekkel beéri. Ha kertes házban lakik bőven elég neki a tér. Kedves, akár ölbeülős szinte dorombolós – ha ehhez van kedve. Kényszerítést, erőszakosságot nem tűri. Ennek morgással ad hangot. A fajtához mérten “kellőképpen” önfejű. Játékos, labdás és haspók! Súlyára oda kell figyelni, korábbi lábproblémája miatt plusz terhelés nem ajánlott.
Chipezett, Oltott, ivartalanított.
Csobánkán lehet vele megismerkedni.

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődő levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Telefonos érdeklődés: 06 30 814 4373

Ő is a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share