Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Események > >Events > >Média megjelenések

Állatok Világnapja

Örökbe fogadó nap és fantasztikus programok az Állatok Világnapja alkalmából!

 

2012. szeptember 29-én  10.00-17.00 között az

ÁLLATVÉDELMI VILÁGNAP

alkalmából az

„ÁLLAT ÉS EMBER” ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLT

a Pestújhelyi Közösségi Házban

Bp. XV. ker. Szűcs István u. 45. szám alatt

egész napos

RENDEZVÉNYT és ÖRÖKBEFOGADÓ NAPOT SZERVEZ

A programot a II. Magyar Kutyaruha Varró Verseny, II. Kutya-Gazdi Ki Mit Tud, szépségverseny, az állattartók számára fontos előadások, vetélkedők, terápiás bemutató, kutyaiskolai bemutató, egész napos kreatív gyermekfoglalkozások, kvízek, meglepetés vendégek és tombola színesítik!

Az örökbe fogadni szándékozók az

Állat és Ember” Állatvédő Egyesület

Állatmentő Liga

Bottyan Equus Hungária Közhasznú Alapítvány

Bukfenc és Jeromos (Csömör),

Ebremény Kutyavédő Egyesület,

Kutyabaj Alapítvány

Mudi Fajtamentő Egyesület,

Pilis Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány

örökbe fogadható állataival ismerkedhetnek meg.

A RENDEZVÉNY INGYENES.

Kutyáknak oltási könyv érvényes oltásokkal szükséges a belépéshez! Helyszíni örökbefogadás nincsen, a rendezvény csak bemutatkozás a további ismerkedéshez

A GAZDIKAT, LEENDŐ GAZDIKAT, VALAMENNYI KÉT  ÉS A NÉGYLÁBÚ LÁTOGATÓT SZERETETTEL VÁRJUK!

A RÉSZLETES (ÓRÁRA LEBONTOTT PROGRAM) SZEPT. 20-ÁIG KERÜL fel

a www.allatesember.hu honlapra

Érdeklődni a 06 70 223 64 76-os telefonszámon, vagy az allatesember@ave.hu e-mail címen lehetTovábbi információk: 06-30-944-2919 vagy piliskutya@gmail.com

A rendezvényen készült képeket megtekinthetitek itt


A programokról részletesen:

Mert ő is a mi családunk tagja! – rajzverseny óvodásoknak és iskolásoknak

Csodálatos gyerekkorod van, ha egy szerető négylábú társaságában fedezed fel az élet dolgait, ha jogosan, vagy jogtalanul kikapsz, odabújhatsz a szőrös bundához, amely mindig megvigasztal, a baráthoz, akinek nem kell, hogy szép legyél és ötösöket hozz ahhoz, hogy szeressen. Sokunk életében, de akár gyerekkorában is a legszebb élmények, emlékek talán ezekhez az önzetlen, szerető társakhoz köthetők, és soha nem felejtjük őket. Lehet persze, hogy Neked a halad, a tekid, vagy a tengerimalacod ez az igaz barát!

Ha ezen kívül még rajzolni és szeretsz, és méltó emléket kívánsz állítani egy ilyen barátságnak, vagy megmutatni szeretetedet most a barátod iránt, ragadj ceruzát, zsírkrétát vagy ecsetet és örökítsd meg kétlábú vagy négylábú háziállataidat, hogyan él nálatok, milyen közös élményeitek vannak voltak, egyáltalán: közös életeteket. Az elkészült képeket szüleid segítségével adjátok postára, az alábbi címre:

Pestújhelyi Közösségi Ház – 115.. Budapest, Szűcs István u. 45.

A borítékra feltétlenül írjátok rá: „Mert ő is a mi családunk tagja!”, a levélbe írjátok bele a nevedet, a kép címét és azt, hogy óvodás, alsó tagozatos vagy felső tagozatos vagy.

Mindhárom kategóriában az egyesület tagjai és a közösségi ház dolgozói azt a három alkotást fogják díjazni, amelyik szerintük a legjobb, legszebb, legötletesebb vagy legkifejezőbb.

A beküldési határidő: 2012. szeptember 10.

Az eredményhirdetésre 2012. szeptember 29-én az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület által megrendezésre kerülő Állatok Világnapja rendezvényen kerül sor a Pestújhelyi Közösségi Házban (Budapest, 15. ker. Szűcs István utca 45.), ahol a beérkezett műveket kiállítás keretében nézhetitek meg. A kiállításon csak az A4-es formátumú műveket tudjuk bemutatni, a zsűrizésnél azonban – hiszen nem akarjuk az alkotókat lekorlátozni -, a kisebb és a nagyobb méretű rajzokat, festményeket is egyenértékűként figyelembe vesszük!

Jó művészkedést és várjuk a pályaműveket!

Másik két programpont:


Share