Rokkfort

Rocky gazdit keres!
Mi újat lehet írni majd 4-5 év távlatában? Kezdeném egy idézettel:
“Alapvető emberi szükséglet a kapcsolódás, a kommunikáció pedig kapcsolatot teremt. Az, hogy mennyi és milyen mélységű információt osztunk meg egymással, a kapcsolat mélységét is alakítja.”
Nincs ez másképpen a kutyával sem. Mindenki ilyen, a képeken látható kapcsolatot keres, mikor kutyát választ. És itt jön a DE! De jönnek a kifogások: nincs ennyi időm, nem vagyok rá képes, stb. “Olyan lesz a kapcsolatod a kutyával, amennyi időt és energiát beleteszel.”
Miért nem maradhat nálam végleg Rocky, ha már eddig eljutottunk? -Hangzik a kérdésed, ugye?

A válasz: mert nekem új kutyáknak kell esélyt adnom. Rocky és az én munkám gyümölcse akkor érik be amikor Te leszeded és elfogyasztod édes gyümölcsét. Mi értelme van hányatott sorsú, bántalmazott állatokat menteni, rehabilitálni, foglalkozni vele, annyi időt és energiát nem sajnálva…ha nincs kinek örökbeadni? Rombolni mindenki tud. Építeni: az már valami.
Ha készen állsz egy életmód váltásra, egy szemlélet váltásra, vagy benned mindez már megvan csak a társ hiányzik hozzá, én mindent el fogok követni azért, hogy segítsem a kapcsolatotok kiépítését Rockyval! De vigyázz: rengeteg móka és kacagás vár rád! Be kell őt engedned a szívedbe ahhoz, hogy lásd a lelkét! Nem, nem csak szeretgetésre van szüksége egy bántalmazott kutyának. (De semelyik kutyának sem.) Neki olyan társra van szüksége akire felnézhet. Aki megmondja melyik sarkon hol kell megállni, hogy ne üsse el az autó. Aki megmondja kivel játszhat és kivel nem, hogy ne essen baja, és ő se okozzon másnak. Aki fut vele boldogan, és minden akadály leküzdésében segít! Legyen ez egy versenypálya, vagy csak a hétköznapi élet. Aztán minden este kellemesen fáradtan bújjunk össze a kanapén lustálkodni! Ezt hívom én kapcsolódásnak. Amikor nem csak kutyám van, hanem társam. Az a kapcsolódás, amit a képeken látsz.

Rocky 2010 szeptemberében született. Kölyökként adtuk örökbe. Hiába a gondos örökbeadasi procedúra, az ellenőrzés, egy év alatt rettentő károkat okoztak benne ami után úgy dobták vissza a meggyötört kutyát Egyesületünknek, mint a rongyot. Mit tehettünk volna? Rehabilitáltuk! Soha sem lesz tökéletes. De mégis így tökéletes! Azokkal a sebhelyekkel a lelkén, attól az ami!
Sokan várnak a helyére, hogy őket is megmentsük. Az ő lelküket is összerakjuk. Miért? Hogy aztán mikor jössz Te, kedves örökbefogadó, odaadhassuk neked amit építettünk!
De minek építsünk ha nincs aki élvezi a gyümölcsét?
Ha felkeltette az érdeklődésed Rocky, hívj bátran a 0670-932-27-593-as számon és mindent elmondok róla. Azt is, hogy mikor tudsz vele személyesen találkozni.
Ha az örökbefogadás menete érdekel vagy esetleg egy másik kutyával építenéd ki azt, amiről beszéltem hívd a Pilis-Budai Kutyamentők telefonszámát 0630-944-29-19, vagy írhatsz emailt a piliskutya@gmail.com címre.

További képek Rokkfortról

 

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon vagy érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: 06 30 944 2919

A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.