Böbe von Baba

Böbe von Baba 3 év körüli csivava jellegű keverék kislány. Nyugodt, kedves, alkalmazkodó kiskutya. A szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, első találkozásnál félénken viselkedik, de egy kis finom falattal hamar el lehet nyerni a barátságát. Nyugodt, nem túl hangos családba ajánljuk, inkább nagyobb gyerekek mellé, akik ügyesen, türelmesen tudnak vele bánni. Más állatka nem akadály, nyugodt, nem túl heves kutyákkal és cicákkal jól kijön. Egyedüli kedvencként is szívesen élne, úgyis a gazdi lenne a mindene. Pórázon szépen és szívesen közlekedik, az utca zajai nem zavarják. nem igényel sok kilométeres sétákat, de nagyon szeret szaglászni, felfedezni. Nem akar ölben közlekedni, van négy kis lába, amit szívesen és jól használ. Ahogy sajnos sok hasonló kistestű kutyának, neki sem tökéletesek a térdei, erre a jövőben figyelni kell.

Gazdikereső BÖBE céltudatosan sétálgat, felfedezi a környéket és a szagokat is 🐾🌺🍃🌳Nagyon várja már, hogy egy végleges gazdi kísérje el a felfedező utakon! Itt találsz róla több információt: https://bit.ly/2X9CSSk

Gepostet von Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete am Mittwoch, 13. März 2019

További képek Böbe von Babáról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon.

Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.