Rendezvényeink 2019-ben

Idén is számos rendezvényen veszünk részt, ahol találkozhattok gazdikeresőinkkel, megismerkedhettek tevékenységünkkel.

A következő esemény, amin részt veszünk, a március 23-án megrendezésre kerülő Hard Dog Race Not Just Run kutyás futóverseny lesz Pomázon, majd április végén – a szinte már szokássá vált módon – a Budakeszi Vadasparkba is ellátogatunk a Föld napja alkalmából. De tervben van még több izgalmas rendezvény, valamint kirándulás is az év első felére, ezekről is hírt adunk hamarosan! 🙂

Várunk Téged is, ha egy új négylábú családtagra vágysz – akár csak ideiglenesen is, hogy együtt keressünk gazdát mentvényeinknek -, ha csak beszélnél velünk pár mondatot a felelős állattartásról, tanácsra lenne szükséged, ha érdekel önkéntes tevékenységünk, és akár szívesen be is szállnál csapattagnak, vagy ha adományoznál gazdikeresőink ellátására, de minden kedves érdeklődőt szeretettel fogadunk mi és kutyusaink is!

Amellett, hogy már önmagában is a legnagyobb ajándék nekünk, ha egy-egy kutyánk, cicánk otthonra lel egy-egy ilyen örökbefogadó nap során, most az Expodom felajánlásának hála, egy gyorsan összecsukható pavilonnal is gazdagabbak lettünk, ami hatalmas segítség számunkra a rendezvényeken való részvételben. Ezúton is köszönjük az Expodomnak a piaci sátor adományozását, remélhetőleg így a jövőben még több rendezvényen járunk sikerrel gazdikeresőink bemutatásával, hiszen a személyes találkozások alkalmával hatékonyabban találhatnak gazdára védenceink, és előző sátrunkon is meglátszódott már az idő vasfoga, így újra színvonalason folytathatjuk munkánkat.
Az alábbi rendezvényeken találkozhattok velünk legközelebb:
Március 23. Hard Dog Race, Not Just Run, Pomáz, Magyar Vár
Április 27. Budakeszi Vadaspark, Föld napja 

Várunk sok szeretettel mindenkit az új kerti pavilon alatt! 🙂