Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005Gazdikeresőink

2010. szeptember 2.

Alább láthatjátok gazdakereső kutyáinkat. Saját kutyáink minden esetben veszettség elleni oltással, mikrochippel és a szukák minden esetben (kivéve a kölyköket) ivartalanítva keresnek gazdát. Minden kutyánk családlátogatás után és örökbefogadás szerződéssel fogadható örökbe. Az örökbefogadási szerződés itt tekinthető meg.  Az örökbefogadás menetéről itt olvashattok.

A közvetített kutyák csak hirdetési segítséget kapnak. Részletes információval a hirdető tud szolgálni.

Share

Szűkítés:     kan | szuka | kölyök | saját | közvetített | macskák
LIKE:)

2013. szeptember 5.

TALÁLKOZUNK A FACEBOOKON!

Leírás


 

 
 

Share
Címkék:

Rokkfort

2017. június 19.

Rokkfort

Leírás

Eltelt egy újabb év, itt a 2016, és Rocky még mindig nem találta meg az Igazit. Ő egy sok rosszat megélt kutya, akinek rengeteg szeretetre és törődésre van szüksége. Már régen nem problémás! Nem ingott meg a hite az emberekben, hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik. Leginkább egyedül állóknak ajánljuk, aki minden szeretetét és figyelmét neki szenteli. Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
 

Rokkfort, alias Roky 2010 szeptemberében született, ivartalanított fiú kutyus. Német juhász keverék, közepes méretű 16 kilós sportos srác.
Hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik.
Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Cicákat nem szereti. Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja.
Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük!

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

06-30-944-2919 Rokkfort, vagy más néven Roky Leányváron látogatható! 

 
 

Share
Címkék: ,

Bejgli

2016. március 24.

BEJGLI

Leírás

Bejgli 10 év körüli ivartalan, oltott, chippes kutyus. Nyugdíjas korosztály. Szeret henyélni a lakásban. A kertben ha esemény van intézkedik. Séta során ha szagot fog, feltétlenül meg kell nézni, bármi áron. Igazi beagle orra van. Lakásban nem rombol, de ha teheti lop, illetve ellenőrzi a szemetest. Jól ki jön kutyákkal, macskákkal, játszani már nem játszik velük. Minden kutyához barátságosan közeledik, másik kutya mellé is tökéletes társ lenne, könnyen sétáltatható. Kedves társasági kutya, mind kutyákkal mind emberekkel jó haver, játékos társ és szívesen horpaszt a gazdi lábánál a lakásban. Kertesháznál lakásba való bejárással, ill. lakásba szeretnénk örökbe adni. A bal szeme a száraz szembetegség miatt naponta krémezésre szorul, hogy ne gyulladjon be.
Fontos lenne számára, ha végre eljönne érte a GAZDI, aki sosem hagyná el őt.

 

 

Videók

 

 

 

Elérhetőségek

tel.: 06 30 243 7637 vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Róza mama

2016. március 3.

RÓZA MAMA


Leírás

Gazdit keres Róza, aki már Róza mama korú, de igen jó erőben, hatalmas lelkesedéssel, szeretettel várja új gazdáját. Imádja az embereket. Bökdös a simogatásért, bújik de ha elküldöd belenyugszik. Egy tündér. Róza mama intelligens, abszolút szobatiszta, tökéletesen vezethető pórázon. Imád és tud autózni, más kutyákkal zökkenőmentes a viszonya. Fázós a lelkem, kizárólag lakásba adjuk örökbe, ahol tökéletes lakótárs. Míg nem vagy otthon, átalussza a napot, semmihez nem nyúl.
Hallása nem tökéletes már, de kézjelekből tökéletesen ért. Róza oltva, chipezve, ivartalanítva költözik új gazdijához. Ismerkedni vele Pesthidegkúton lehet ideiglenes befogadójával egyeztetett időpontban.
Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címen vagy telefonjukat a 06 30 243 7675 számon.

 

Videó

cuki, és nagyon kis fitt!

 

 

Elérhetőségek

Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címen vagy telefonjukat a 06 30 243 7637- es számon.

 
 

Share
Címkék: ,

Sámli

2017. február 8.

SÁMLI

Leírás

Sámli 4 éves, kedves, barna gombszemű, kerek pofijú, szalmaszín drótszőrű, földszintes, középtermetű (15 kg-os) keverék kanocska. Egy különlegesen kedves óriás tacskó.
Más kutyákkal remekül kijön, emberrel minden esetben kedves, megbízható. Kisgyerekeket imádja.
Lakásban nem rág, nem rombol. Természetét tekintve egy igazi virslikutya: megvan benne a tacskók bájossága mellett azok konoksága is: Sámli egy jelenség! Nagyon okos kutya: igényli a rendszeres foglalkozást
Figyelem! Sámli a hosszú gerincű de igen rövid lábú ebek csoportjába tartozik, ezért nem lépcsőzhet, az ártalmas lenne sajnos a hátának. Ezt figyelembe kell venni az örökbefogadásánál is.
Ő olyan gazdának lenne tökéletes választás, akinél kevés a lépcső.
Ezenkívül nem igényli a nagy sétákat, egy kirándulás nagyon megviseli. Ezért kisebb aktívítású családba illene. Szeret a kertben mászkálgatni, felfedezni, nézegetni a teraszról az utca eseményeit. De Sámli alapvetően benti kutyus. Lételeme a gazdival töltött idő, valamint bundája sem alkalmas a csak kinti tartásra. Lakásban nem rág, nem rombol.
Sámli a törődést meghálálja és a leendő gazda igazi társra talál ebben a szeretnivaló kiskutyában.
Sámli ivartalanított, oltott, mikrochipezett, rendszeresen parazitamentesített mentett kutyus, aki felelősségteljes gazdát keres!
Bp. 4. kerületében lehet vele megismerkedni.

 

 

Elérhetőségek

Ha érdeklődsz Sámli iránt, kérlek hívd: 0630 944 29 19 vagy várjuk pár soros érdeklődő leveled a piliskutya@gmail.com email címre.

 
 

Share
Címkék: ,

LIZA (Préz-li-za)

2017. augusztus 7.

LIZA

Leírás

Gazdát keres Liza, a 4 éves, ivartalanított, szálkás szőrű terrier keverék szuka.
Liza okos, kedves, jófej, tanulékony, nagy mozgásigényű kutya.
Szeretne magának egy szerető gazdát, családot, sok sétát, mozgást, foglalkozást.

Érdeklődni lehet: piliskutya@gmail.com. Lizát Piliscsabán lehet megismerni.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Érdeklődni lehet: piliskutya@gmail.com. Lizát Piliscsabán lehet megismerni.
Liza a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őt befogadni.

 
 

Share
Címkék: ,

El Sombrero

2017. augusztus 7.

El Sombrero

Leírás

Sombrero 8-10 hónap körüli közepes-nagytestű, erős testalkatú lakli kamasz kan kutya.
Sok nevelést, irányítgatást, kutyasulit igényel és egy következetes, foglalkozós, szerető gazdát.

Sombrero a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Oltva, ivartalanítva, parazitamentesítve keres gazdát. Sombrerot befogadni örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet.

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó e-mailt kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

 
 
 

 

 

Elérhetőségek

Leányváron lehet vele megismerkedni. 0670-932-27-593
El Sombrero a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őt befogadni.

 
 

Share
Címkék: ,

Rafaello

2017. július 27.

Rafaello

{tabs}

Leírás

RAFFAELLO
Kezdem azzal ami számára is a legfontosabb: bohó, kedves, mindenre kíváncsi, mindent megismerni vágyó, játékos, élénk, ugri-bugri kölyök hatalmas “cukiság-faktorral”,
10 kg körüli súllyal, 7 hónapnyi élettapasztalattal.
És amiről nem tehet, de természetesnek veszi hogy egyik mellső lábában az ideg megsérült.
Kacska lábacskával, de megold mindent! Fut, birkózik, felugrik, játszik, boldog és teljes kölyök életet él!
Fájdalma semmi nincsen, az idegszál képes lehet regenerálódni hosszú idő alatt.
Keressük azt az intelligens gazdit aki képes ezt elfogadni és nem sajnálja, hanem szereti és teljes értékű életet biztosít a teljes értékű kiskutyának.
Boldogan fogadna játékos kutyatársat, labdás gyerektársaságot és a gazdi közelségét benti-kinti tartásban.
4 oltással, chipelve és ivartalanítva költözne családjába.

 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

Elérhetőségek

Csobánkán lehet megismerkedni Rafikával.
06 30 81 44 373 vagy bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre.

 
 

Share
Címkék: , ,

Csillag

2017. augusztus 7.

CSILLAG

 

Leírás

Csillag kutya 10 éves. Bűne: gödröt ásott. Ítélet: Csillag feleslegessé vált, visszaadták.
A szívünk szakad meg érte. Gazdát keresünk neki.
Kedves Érdeklődők, Állatbarátok!
Ha van egy kerted, ahol ennek az idősödő, de rettentő értelmes, méltóságteljes igazi régi vágású német juhász kutyának helyet adnál nyugdíjas éveire, kérlek keress minket!
Csillag jobbat érdemel: pontosabban egy igazi GAZDÁT, aki eteti, szereti, gondját viseli.
Csillag nem szökik, nem igényli 0-24-ben a társaságot, de nagyon megbízható, jó kutya.
Chipje, oltásai megvannak, ivartalanítva, korának megfelelő egészségi állapotban van.

 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

Elérhetőségek

Pilisvörösváron lehet őt megismerni: 0670 321 7675 vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Stewie

2017. augusztus 7.

STEWIE

 

Leírás

Stewie-t a jámbor staffordshire keveréket egy fához kötve találtuk, felesleges volt valakinek. Gyorsan gondozásba vettük, nekünk ő is érték, nagyon jó kutya! oltási programját megkezdte és ivartalanítva, parazitamentesítve felelősségteljes gazdát keres.
Stewie-vel kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Stewie-vel kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Kormi

2017. augusztus 7.

KORMI

 

Leírás

Kormi talpraesett, életvidám, kíváncsi, nagyon emberközpontú, tanulékony kistestű bishonra emlékeztető ivartalanított kan kutyus. 2 évét lakásban töltötte, szobatiszta, tud pórázon sétálni.Oltva, chippel, ivartalanítva, külső-belső parazitamentesítéssel
keressük felelős örökbe fogadó családját egy életre.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Kormi Csobánkán lakik ideiglenes befogadónál.
Érdeklődni lehet a 06 30 814 4373 számon vagy várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.
Kormi a  Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Picúr

2017. augusztus 7.

PICUR

 

Leírás

Picúr 5 éves, nagyon kedves, emberes, ragaszkodó szobakutya életet élt árván maradt pincsimix kan kutyus. Pórázon szépen sétáltatható, szobatiszta, bújós kutyus. Leginkább egyedüli kutyus szeretne lenni lakásban vagy kertes felállásban, de beengedéssel, gazdaközelben!
Oltva, chippel, ivartalanítva, külső, belső parazitamentesítve várja szerető családját.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Picúr Csobánkán lakik ideiglenes befogadónál. Érdeklődni lehet a 06 30 814 4373 számon vagy várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre.
Picúr a  Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Retró

2017. augusztus 7.

RETRÓ

 

Leírás

Amikor először megláttam, csöndben ült a kennelben. Nagy barna szemei kérően meredtek rám a rácsok mögül. Bementem hozzá, póráz a kezemben, és ő boldogan ült rá a lábamra, türelmesen várta, hogy a pórázt rácsatoljam. Azóta, ha meglát, örömmel üdvözöl. Tudja, hogy sétálni megyünk, és ha már kiszaladgálta magát, azért csak odajön egy kis simogatásért, vakargatásért. Azt mondták konok, tudja mit nem akar. Én azt mondom egy határozott, de szerető gazdi megérintheti sebzett lelkét és ha elkezd újra bízni, kezelhető, hű társa lehet új gazdájának. Más kutyákat nem nagyon kedvel. Területvédő ösztöne erős. Jó kiállású, erős fizikumú. Olyan gazdi mellé ajánljuk, aki határozott, de szeretettel és nem erőszakkal képes közeledni egy megsebzett lélek felé.
Pilisjászfalun élt egy lovardában. Ahonnét könnyen kiszökött, kísérgetett embereket,
Az első alkalommal kapott chipet, kerestük a gazdát, aki mindenáron szerette volna vissza a kutyát, igaz ő másik faluban élt.
A kutya csak szökött, szökött, szökött, míg valaki megtalálta Piliscsabán, és meg szerette volna tartani az apósának.
Nem tudjuk mi történt és mi nem, de miután most, 3 évesen Nagykovácsiban megtalálták a kutyát, már senkinek nem kell. A bácsi, akinél lakott és feltehetően jó sora volt, állítólag kórházban van, telefont, címet nem tudunk.
Retrót a Pilis-Budai Kutyamentők mentették.
Ő is oltva, chipelve, elő és utókontrollal, szerződéssel mehetne új otthonába .
További képek Retróról:
https://www.facebook.com/pg/uromimenhely/photos/…
Fotók: Kézdi Veronika​
Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon lehet.
Becsült Szül.év: 2014

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon lehet.

 
 

Share
Címkék: ,

Csiwi

2017. augusztus 7.

CSIWI

Leírás

Készült MRI felvétel, volt neurológusnál és most gyógytornára jár.
Műtétre nem volt szükség, millgammát szed és pár hét múlva kontroll. Szerencsére Csiwi állapota rohamos javulásnak indult, néha egy-egy lépésre felállt, majd ez egyre jobban ment neki. Jelenleg 4 lábon közlekedik, igaz, a hátulja még imbolyog, de ideiglenes befogadói szorgalmasan masszírozzák, gyógytornára, hidroterápiára jár a káposztásmegyeri Ebfizio rendelőbe.
Csiwi alapvetően kijön kutyákkal, de az idegeneket szereti megugatni. Emberekkel kedves, barátságos, ha tudja, hogy azokkal neki dolga van. A házat rendületlenül “őrzi”.
Cicákkal összeismertethető, nem bántja őket, de ha menekülnek, akkor szívesen kergeti.
Szobatiszta, fotelhasználó, kedves tacskó-pincsi jellegű 1,5 év körüli keverék szuka.
Csakis bentlakással, foglalkozással, tornáztatást vállaló gazdit keres magának.

 
 
 

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

06-30-944-2919
Csiwit Pilisvörösváron lehet megismerni ideiglenes befogadójánál.
Csiwi a  Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

VI-Rulez

2017. augusztus 8.

VI-Rulez

Leírás

Rulez 3 év körüli, kis testű keverék, kan kutya, aki valamikor igen sok figyelmet kaphatott és ezt most is igyekszik magának biztosítani. Dörgölőzik, mint egy macska, bögdös, mancsol. Azért ha rászólnak visszafogja magát. Más kutyákkal és cicákkal jól kijön, ha. kell őrzi a házat, de feleslegesen nem erölteti meg hangszálait.
Oltva, chipezve, ivartalanítva keresi kényeztető és immár végleges gazdáját, családját.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

06-30-620-6073
Vi-Rulezt Tinnyén lehet megismerni ideiglenes befogadójánál.
Vi-Rulez a  Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbe fogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Pötyi

2016. január 30.

PÖTYI

Leírás

Íme Pötyi. Kis termet, nagy lehetőségek. Lehetőség, hogy valaki hazavigyen egy hányattatott sorsú kutyát, tapasztalja, hogy egy kutya mennyire tanulékony és ragaszkodó. És igen, lehetőség a kihívásokra is.
Pötyi, – miután hazavitték, elajándékozták, visszavitték, bezárták, kóborolt, kitették…. – azt hiszi, az élet az utcán folyik, a fizikai elzárást pedig igen nehezen viseli. 4 év után végre olyan emberhez szeretne kerülni, akiben van elhivatottság, hozzáértés, türelem és szeretet, hogy elhitesse vele, tartozik valahová, aki nem ijed meg a kezdeti nehézségektől és tudja, milyen jó az élet a saját négylábúval. Pötyi megérdemelne egy ilyen gazdát, amíg még elhiszi, hogy megkaphatja.

Szuka, ivartalanított, a fején egy korábbi, komoly sérülés nyomával. Szerencsére nem látszik rajta, hogy akadályozná bármiben is. Aktív, éber, intelligens, ragaszkodó.Cicákkal jól kijön. Chipelt, oltott. Várjuk azt a jelentkezőt, aki ezeket a tulajdonságokat előnyként használva olyan életet tud neki adni, ami végre biztonságot ad neki fizikailag és érzelmileg is.

 

Elérhetőségek

Pötyi jelenleg Hajdú-Bihar megyében él, de a szállításában befogadói tudnak segíteni. Érdeklődni lehet: bajrit@gmail.com címen vagy 06 30 621 5817, 06 20 527 0980.

 

 
 

Share
Címkék: ,

Matyi Kutya

2016. augusztus 19.

MATYI

Leírás

SÜRGŐSEN GAZDIT, IDEIGLENES BEFOGADÓT KERES MATYI, ez a bájos fiatal puli keverék (?) fiúcska. Matyi 1-2 év körüli, de már megjárta az Illatos úti gyepmesteri telepet, ahonnan 2016. júniusában szabadult, örökbefogadták. Esetében sajnos ez az “örökké” alig 2 hónapig tartott, pár napja már az utcáról vitte be magához egy jólelkű állatbarát, nehogy baja essen. Megpróbálta a gazdájának visszajuttatni, de ő köszöni, már nem tart rá igényt 🙁 Írásban le is mondott róla, így hivatalosan is gazdikeresővé vált ez a kedves, játékos, barátságos, okos kis eb, aki nagy valószínűséggel szobatiszta is. Jelenlegi helyéről legkésőbb 08.21-én el kell hozni, így SÜRGŐSEN KERESÜNK MATYINAK LEGALÁBB IDEIGLENES BEFOGADÓT PEST KÖRNYÉKÉN! Ideiglenes befogadó esetén az ellátását mi álljuk!
Tel.: 30/249-66-49

 

Képek

 

 

 

 

 

    További képek

 

 

Videók

 

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

Tel.: 30/249-66-49

 
 

Share
Címkék: ,

Gida

2016. szeptember 21.

GIDA

Leírás

Sziasztok Gida vagyok, 9.5 eves szuka Nemet Juhaszkutya vagyok, gazdit keresek. Gazdim sajnos meghalt es egyedul maradtam. Mozgasigenyem kozepes, de szeretek vilagot latni, sokat setalni, es kozogni. Teljesen szobatiszta vagyok, szeretem a gyerekeket, nyugodt termeszetu vagyok.

Szeretek jatszani, kertet, szeretem az emberi kozelseget.

Eddigi dokibacsinal tett latogatasaim eredmenye:

Volt diszplaziam, mindket hatso labamban, de a mutetek sikerultek es azota is sokat futkarozok. Ivartalanitva lettem 8 eve.

TorzsKonyvezve vagyok, minden kotelezo oltasom van.

 

Képek

 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődők hívását várom a  06 70 202 0072-es telefonszámon.

 
 
Share
Címkék: ,

Foltos és Fanni

2016. október 25.

FOLTOS ÉS FANNI

Leírás

Sziasztok, Fanninak hívnak és 11 éves ivartalanított, oltott, chipezett, ki snövésű keverék erdei kopó vagyok. A gazdám elköltözik, sokat utazik és ezért új gazdit keresünk. Játékos, barátságos, gyerek kedvelő vagyok. Imádom a természetet járni, más kutyákkal játszani, hosszasan sétálni. Bírom a pórázt és szeretek tanulni. Jutalomfalatért, az ’ül’ vezényszóra és/vagy a felmutatott mutatóujjra, leülök. Ha nem foglal le nagyon a vadak utáni szaglászás, akkor behívható vagyok. A száraz tápot szeretem és persze néha a meleg ételt.
Lányom, Foltos, keverék és 9 éves, ivartalanított, oltott, chipezett; szintén új gazdát keres, akár velem együtt, akár külön.

 

 

 

Elérhetőségek

+36 30 63 72 118
laszlo.sebastian@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Zserbó Áginál

2017. április 7.

ZSERBÓ

Leírás

Zserbó ivartalanított oltott chipes 5 éves németjuhász és talán berni pásztor keverék szuka kutya.
Természete kedves hűséges, rendkívül intelligens ragaszkodó megfelelni akaró általában mindig jókedvű típus.
Mérete kb. német juhász méret kissé kecsesebb kiadásba szőre félhosszú színe tricolor.
Zserbó válási árva a család szétment ő nem kellett igazán senkinek. Gyerekek mellett nőtt fel kedves velük szereti őket.
Előző gazdájánál unalmában a dróthálót mászta elmondás alapján, jelenlegi helyén meg sem próbált szökni bár jó a kerítés nincs drótháló sem.
Zserbó nagyon intelligens kutya könnyen gyorsan tanul alap dolgokat mint ül fekszik ismeri pórázon szépen sétál labdázik.
Más kutyákkal általában jó a viszonya szívesen játszik velük is és a gazdival is nagyon sportos szeret kirándulni sétálgatni behívható szót fogadó.
Kertes házas gazdit keresünk neki bejárással a lakásba vagy csak lakásba is ideális választás mert teljesen szobatiszta.
Megismerkedni vele Pilisvörösváron lehet.
 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

A Pilis-Budai Kutyamentők gondozásában élő gazdakereső kutyák.

Érdeklődni lehet a 06703217675 telefonszámon

 
 

Share
Címkék: ,

Saci

2017. február 1.

SACI

Leírás

Saci gazdit keres!
4 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, kb. térdig érő kutyalány.
Rajong az emberekért,  kutyákkal a viszonya jó, de leginkább egyedüli kedvenc szeretne lenni, hogy a gazdi összes szeretetét és figyelmét egykeként bezsebelhesse.
Aktív kutyus, szeret nagyokat sétálni és sokat futkározni.
Cicateszt kérésre.

 
 
 

 

További képek

 

 

 
 

Share
Címkék: ,

Beagle labrador keverék

2017. február 28.

BEAGLE LABI KEVERÉK

Leírás

Két-Három éves ladrador beagle keverék kan kutya gazdáz keres.
Kedves kutya de kissé neveletlen, nem sokat foglalkoztak vele eddig. Más kutyákkal általában jól kijön okos intelligens. Jó házőrző.
Kertes házad gazdit keres bejárással a lakásba.
Gazdijelölt esetén oltatom chipeztetem ivartalanítatom és így költözhet új családba.
Állatorvosi költségek részbeni, jelképes téritéséért lehet elvinni.
 
 
 

 

 

Videók

 

Hamarosan…

 

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni lehet a 06703217675 telefonszámon

 
 

Share
Címkék: ,

Trico

2017. április 7.

TRICO

Leírás

Trico
Vidékről, láncról mentett 8 hónapos kedves, bűbáj, előélete miatt kicsit félénk és aktív szuka kölyök kutya szerető családot keres. Lakásba vagy kertes házba lakásba bejárással adjuk örökbe.
Oltva, ivartalanítva, chipezve fogadható örökbe, az állatorvosi ktg-ek jelképes térítéséért (15 e Ft).

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

06703217675

 
 
 
Share
Címkék: ,

Tisza

2017. április 7.

TISZA

Leírás

Gazdát keres 1 év körüli közepes méretű oltott, chipezett keverék kan, kb. 25 kg.
Nagyon játékos, nagy a mozgásigénye és a szeretet éhsége.
Fiatal, nagy mozgásigényű, még előfordul, hogy cipőt, kesztyűt lop, ugrál.
Nem kedveli a macskák társaságát.
Nagyon hálás a jó szóért és a simogatásért. Nagyon játékos kutyus, szeret labdázni, de még nem hozza vissza.
Eddig sikerült megtanítani neki hogy leüljön ha az eledelt kapja, ha nyitva marad a kapu, nem lépi át a kapu vonalát sem.
Érdemes lenne kutyasuliba járni vele, ahol tanulhatna egy kis fegyelmet, lemozoghatná a felesleges energiáit. Jó eszű, okos kutya.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: 06203747574
e-mail: pznebozse@gmail.com

 
 
 
Share
Címkék: ,

Néró

2017. június 2.

NÉRÓ

Leírás

Néró 7 hónapos németvizsla jellegű keverék kan kutyus. Oltott, féreghajtott, chipes.
Játékos, virgonc, nagy mozgásigényű kölyök. Minden kutyával jól kijön, gyerek kompatibilis.
Sportos gazdát keres, aki kirándulni vagy kutyasuliba viszi, lemozgatja az energiáit és foglalkozik vele, időt szán a nevelésére.
Néró jelenleg Piliscsabán él ideiglenes befogadójánál. Csak előzetes családlátogatás után költözhet gazdához.Érdeklődőitől egy bemutatkozó e-mailt kérünk a piliskutya@gmail.com címre vagy hívja a 06-70-416-1188-as telefonszámot.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Érdeklődőitől egy bemutatkozó e-mailt kérünk a piliskutya@gmail.com címre vagy hívja a 06-70-416-1188-as telefonszámot.
Néró a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őt befogadni.

 
 

Share
Címkék: ,

Pamut

2017. június 2.

PAMUT

Leírás

Pamut 3 éves ivartalanított oltott chipes tacskó keverék kan kutya. Gazdái egy albérletben hagyták ahonnan soványan és betegen menekítettük ki mára teljesen egészséges kedves tacskó keverék lett belőle aki szeret játszani sétálni gazdi mellett lenni. Kertes házas gazdit keres lakásba bejárással, vagy csak lakásban is szívesen élne 🙂
 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Állatorvosi költségek jelképes térítéséért vihető el. 06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Bobbi

2017. augusztus 8.

BOBBI

 

Leírás

7 éves láncon tartott kuvasz kan, gazdája halála miatt gazdára vár! Uhhh ez kemény dió…. gondoltuk elsőre.
Aztán Xéniáék elmentek Bobbihoz lefotózták, elvitték sétálni, kikefélték a bundáját és kiderült, hogy ezt a kuvaszt bizony kenyérre lehet kenni.
Mit neki a lánc, a rossz körülmények? Ő szeretni, tartozni akar, kedves, barátságos, jámbor, csupaszív kutya. A rábízott portát természetesen őrzi, de most már családtag minősítésben szeretné űzni mesterségét, szeretetben, megbecsülésben és természetesen szabadon.
Felelős gazdát keres, oltás, chip, ivartalanítás után.
Érdeklődni: piliskutya@gmail.com

 

Képek

 
     További képek

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

Bobbit Tinnyén lehet megismerni ideiglenes befogadójánál.

 
 

Share
Címkék: ,

Sári

2016. március 17.

SÁRI

 

Leírás

Sári parazita mentesített, ivartalanított lánycica. Eleinte félénk, de idővel megbarátkozik. Gyönyörű márványmintás bundájával szemet gyönyörködtető cicus. Jelenleg kinti-benti cica, sok kutya társaságában él, akikkel remekül kijön.
Olyan helyet keresünk neki, ahol szintén kinti-benti cica lehetne és lehetőleg legyen kutyatársa is.

Sárit az örökbefogadás után pár hétig (míg megszokja új helyét) nem szabad kiengedni! Erre a célra egy garázs, padlás, fürdőszoba remek, utána szabadon járhat-kelhet kedvére.

 

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: Tinnyéről elhozható: 0630 27 30 545
piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék:

Bagira

2016. november 19.

BAGIRA

Leírás

Bagira
Két év körüli ivartalanított, oltott, chipes, FIV/FelV negatív fekete, zöld szemű nőstény cica gazdit keres.
Balesetesen találták bevitték egy állatorvosi rendelőbe a mozdulatlanúl fekvő macskát a megtalálók és otthogyták. Az állatorvos értesített a helyzetről mert ők tartani nem tudják ha nem viszem el altatás vár rá. Így került hozzám a sokkos magatehetlenűl fekvő macska. Rötgen készült törés nem volt látható, viszont a fejét érhette nagyobb ütés szemei bevérzettek pupillái nagyon eltérő méretűek voltak. Lábain talpán bőrlevállások sebek voltak biztosan autó ütötte el. Erősen tejelt kölykei lehettek valahol de ők soha nem kerültek elő……
Szteroid kezelések és millgamma után három hét elteltével kezdett járni és almot használni, majd ez egyre jobb lett az állapota a hetek múltával. Mára kb három hónappal a megtalálás óta tökéletes az állapota és egy nagyon kedves bújós cicát ismerhettünk meg Bagirában . Más cicákkal összeszoktatás után kijön de ez függ a másik macska természetétől is. Kutyáktól kicsit fél de egy kedves türelmes nem tolakodó kutya talán elnyerné a bizalmát.
Lakásba vagy kertes házba bejárással nem forgalmas, nyugodt környékre fogadható örökbe az orvosi ktg-ek térítésével.

 

 

 

Képek

 

 

Elérhetőségek

06703217675

 
 

Share
Címkék:

Katica cica

2017. június 2.

KATICA CICA

Leírás

Gazdát keres 2 db 100% alomhasználó, kézhez szoktatott, makk egészséges, 5 hetes kiscica! Mar önállóan tudnak enni-inni-tisztálkodni. Anyukájuk kezes kedves egészséges cicalány, ezeket a kiscicák is örökölték tőle.
A cirmos színű kiscica a Katica-cica, ő az okosabb, élelmesebb. Hatalmas egyéniség, igazan intelligens macsek. Vagy lakásban, vagy kinti-benti tartásra ajánljuk őt.
A fekete színű a Negrócska-cica, o a kisebb termetű, a szelídebb. Szintén kislány. Nagyon játékos, dorombolós, ragaszkodó kismanó. Kifejezetten lakásban tartásra ajánljuk szelíd természete miatt.
Külön-külön keresnek felelősségteljes gazdit egy macskaöltőre! A felelős gazdi a cicájáról annak élete végéig gondoskodik, ivartalanítja, oltatja és betegség eseten állatorvoshoz viszi a kedvencet.
A kiscicák Csobánkáról vagy Budapestről (Moszkva tér környéke) elvihetők. Érdeklődni: 0630 81 44 373 vagy piliskutya@gmail.com
——————————————-
Katicicák most 5 hetes élénk, egészséges, aranyos kiscicák.
Anyukájuk mellett nevelkednek, jól szopnak, de már valamennyien önállóan esznek Junior tápokat. Alomhoz szoktatva, féreghajtva, bolhamentesítve várják gazdijelöltjeiket Csobánkán. Felelős, őket megbecsülő, gondozó gazdikat keresünk lakásba vagy komoly szoktatás után kinti-benti tartásra. A nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.
06 30 814 4373 vagy bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

A kiscicák Csobánkáról vagy Budapestről (Moszkva tér környéke) elvihetők. Érdeklődni: 0630 81 44 373 vagy piliskutya@gmail.com

  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.
06 30 814 4373 vagy bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre.

 
 

Share
Címkék: ,

Slussz-Passz

2017. augusztus 8.

PASSZ

 

Leírás

Slussz-Passz nőstény cicák, várják szerető gazdájuk jelentkezését!
Picurka, játékos dorombológépek. Eddig cumiztak, most már elkezdtek eszegetni is.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: 0630 81 44 373 vagy piliskutya@gmail.com

A  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.

 
 

Share
Címkék: ,

Lóci

2017. augusztus 8.

LÓCI

Leírás

Lóci cicáról a csapattelefonra érkezett a bejelentés: egy sérült, sánta cicához hívtak minket. Az állatorvoshoz vezetett az első utunk, ahol kiderült, egy elfertőződött, már tályogos, jópár napos-hetes seb éktelenkedik a lábán. A macska csontra lefogyva, félősen kuporgott a box egyik sarkában. Antibiotikumot és sebkezelést követően biztonságba helyeztük őt Klárinál, ahol egyéb mentettkéink miatt igen szűkös a hely, de a szükség nagy úr. A cica eredeti gazdája nem került elő vagy sosem volt neki.
S.O.S. ideiglenes befogadót keres a már gyógyult sebű, de még soványka, félőske de hangosan is doromboló cica!
Klárinál biztonságban van, de fél Lócika. Egy szűkös helyen osztozik másik mentett társával. Az amúgy sem nagyon bátor cica a ház kutyái miatt végképp szorongásban él.
Olyan helyet keresünk a számára, ahol nincs kutya a háznál, és ideiglenesen befogadnák őt a végleges gazdi jelentkezéséig.
Az ideiglenes befogadáshoz minden felszerelést biztosítunk a cicához! Ha esetleg lenne kapacitásod, hívd Zsófit Lóci ügyében: 0630 364 8338. Köszönjük.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: 0630 364 8338. Köszönjük.

A  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.

 
 

Share
Címkék:

Ciróka Maróka

2017. augusztus 8.

Ciróka-Maróka

Leírás

Maróka parazitamentesített, kb. 2016.05.12-én született kiskandúr.
Maróka testvérével ellentétben mamlaszabb, visszafogottabb cica, de kedves, dorombolós.
Mentett cica,ivartalanítási kötelezettséggel keres gazdát.
Tinnyén lehet megnézni őket, valamint Bp 2. és 3. kerületébe is be tudjuk hozni őket kérésre, ha nincs lehetőség kijönni Tinnyére. Érdeklődni lehet a piliskutya@gmail.com címen.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni: 0630 81 44 373 vagy piliskutya@gmail.com

A  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.

 
 

Share
Címkék: ,

Cimbi

2017. augusztus 15.

CIMBI

Leírás

Cimbi tényleg nagyon jó cimbora…. Nem házikedvenc, hanem családtag, jóbarát J. Hallgat a nevére, úgy lehet hívni, mint egy kutyust. Szeret játszani, hízelegni, dorombolni, és igen, beszélgetni. Mert ő olyan beszédes típusú cica. Szól, ha már ideje lenne valami ennivalónak vagy egy kis foglalkozásnak. Hallgat a nevére és remek játszótárs. Persze a lustálkodás sincs ellenére… Nagyon okos és kedves, játékos cica. És hogy szobatiszta, az alapértelmezés J Ráadásul gyönyörű zöld szemekkel és fehér-hamvasszürke bundával rendelkezik. Nagyon szereti a levest főtt husival, de persze a cicakonzervet, száraztápot se veti meg.

Cimbi mentett, kb. 11 hónapos, ivartalanított, oltott, egészséges, parazitamentes cicafiú.

 

 
 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Jelenleg Csobánkán (Pomáztól 10 perc autóval) él, de egyeztetés után Óbudán is megtekinthető.

A 06 20 488 77 23-as telefonon, vagy levélben a hentaller.eszter@gmail.com címen lehet Cimbiről érdeklődni.

A  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.

 
 

Share
Címkék: