Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005Gazdikeresőink

2010. szeptember 2.

Alább láthatjátok gazdakereső kutyáinkat. Saját kutyáink minden esetben veszettség elleni oltással, mikrochippel és a szukák minden esetben (kivéve a kölyköket) ivartalanítva keresnek gazdát. Minden kutyánk családlátogatás után és örökbefogadás szerződéssel fogadható örökbe. Az örökbefogadási szerződés itt tekinthető meg.  Az örökbefogadás menetéről itt olvashattok.

A közvetített kutyák csak hirdetési segítséget kapnak. Részletes információval a hirdető tud szolgálni.

Share

Szűkítés:     kan | szuka | kölyök | saját | közvetített | macskák
LIKE:)

2013. szeptember 5.

TALÁLKOZUNK A FACEBOOKON!

Leírás


 

 
 

Share
Címkék:

Rokkfort

2017. június 19.

Rokkfort

Leírás

Eltelt egy újabb év, itt a 2016, és Rocky még mindig nem találta meg az Igazit. Ő egy sok rosszat megélt kutya, akinek rengeteg szeretetre és törődésre van szüksége. Már régen nem problémás! Nem ingott meg a hite az emberekben, hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik. Leginkább egyedül állóknak ajánljuk, aki minden szeretetét és figyelmét neki szenteli. Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
 

Rokkfort, alias Roky 2010 szeptemberében született, ivartalanított fiú kutyus. Német juhász keverék, közepes méretű 16 kilós sportos srác.
Hamar alkalmazkodik és kötődik, a szeretetért mindent megtesz. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk. Akit megszeret, ahhoz nagyon kötődik.
Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel! Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene! Cicákat nem szereti. Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és szívesen, nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (hozd a papucsot, vidd ki a szemetet, kapcsold le a villanyt…)ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat. Tel.: 0670-9322759 Ha valaki inkább írásban szeretne érdeklődni, akkor a “piliskutya@gmail.com” címre várjuk a bemutatkozó leveleket.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja.
Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük!

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

06-30-944-2919 Rokkfort, vagy más néven Roky Leányváron látogatható! 

 
 

Share
Címkék: ,

Bejgli

2016. március 24.

BEJGLI

Leírás

Bejgli 10 év körüli ivartalan, oltott, chippes kutyus. Nyugdíjas korosztály. Szeret henyélni a lakásban. A kertben ha esemény van intézkedik. Séta során ha szagot fog, feltétlenül meg kell nézni, bármi áron. Igazi beagle orra van. Lakásban nem rombol, de ha teheti lop, illetve ellenőrzi a szemetest. Jól ki jön kutyákkal, macskákkal, játszani már nem játszik velük. Minden kutyához barátságosan közeledik, másik kutya mellé is tökéletes társ lenne, könnyen sétáltatható. Kedves társasági kutya, mind kutyákkal mind emberekkel jó haver, játékos társ és szívesen horpaszt a gazdi lábánál a lakásban. Kertesháznál lakásba való bejárással, ill. lakásba szeretnénk örökbe adni. A bal szeme a száraz szembetegség miatt naponta krémezésre szorul, hogy ne gyulladjon be.
Fontos lenne számára, ha végre eljönne érte a GAZDI, aki sosem hagyná el őt.

 

 

Videók

 

 

 

Elérhetőségek

tel.: 06 30 243 7637 vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

El Sombrero

2017. október 30.

El Sombrero

Leírás

Sombrero 8-10 hónap körüli közepes-nagytestű, erős testalkatú lakli kamasz kan kutya.
Sok nevelést, irányítgatást, kutyasulit igényel és egy következetes, foglalkozós, szerető gazdát.

Sombrero a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Oltva, ivartalanítva, parazitamentesítve keres gazdát. Sombrerot befogadni örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet.

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó e-mailt kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

 
 
 

 

 

Elérhetőségek

Leányváron lehet vele megismerkedni. 0670-932-27-593
El Sombrero a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őt befogadni.

 
 

Share
Címkék: ,

Csillag

2017. szeptember 27.

CSILLAG

 

Leírás

Csillag kutya 10 éves. Bűne: gödröt ásott. Ítélet: Csillag feleslegessé vált, visszaadták.
A szívünk szakad meg érte. Gazdát keresünk neki.
Kedves Érdeklődők, Állatbarátok!
Ha van egy kerted, ahol ennek az idősödő, de rettentő értelmes, méltóságteljes igazi régi vágású német juhász kutyának helyet adnál nyugdíjas éveire, kérlek keress minket!
Csillag jobbat érdemel: pontosabban egy igazi GAZDÁT, aki eteti, szereti, gondját viseli.
Csillag nem szökik, nem igényli 0-24-ben a társaságot, de nagyon megbízható, jó kutya.
Chipje, oltásai megvannak, ivartalanítva, korának megfelelő egészségi állapotban van.

 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Pilisvörösváron lehet őt megismerni: 0670 321 7675 vagy piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Stewie

2017. szeptember 27.

STEWIE

 

Leírás

Stewie-t, a jámbor staffordshire keveréket egy fához kötve találtuk, felesleges volt valakinek. Ő egy igazi “haver” kutyus, aki kész veled minden huncutságra: legyen az bozót mászás, vagy úszás a Balatonban. Ha szomorú vagy, odabújik hozzád és megvigasztal, segít megenni a bánatsütid felét is, csak hogy ne te hízz el… Szóval Stewie olyan gazdira a vágyik, akinek a barátja lehet, jóban-rosszban. Cicákkal nem jó a viszonya, de kutyák között van, akivel megtalálja a közös hangot.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Stewie-vel kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Retró

2017. november 29.

RETRÓ

 

Leírás

Amikor először megláttam, csöndben ült a kennelben. Nagy barna szemei kérően meredtek rám a rácsok mögül. Bementem hozzá, póráz a kezemben, és ő boldogan ült rá a lábamra, türelmesen várta, hogy a pórázt rácsatoljam. Azóta, ha meglát, örömmel üdvözöl. Tudja, hogy sétálni megyünk, és ha már kiszaladgálta magát, azért csak odajön egy kis simogatásért, vakargatásért. Azt mondták konok, tudja mit nem akar. Én azt mondom egy határozott, de szerető gazdi megérintheti sebzett lelkét és ha elkezd újra bízni, kezelhető, hű társa lehet új gazdájának. Más kutyákat nem nagyon kedvel. Területvédő ösztöne erős. Jó kiállású, erős fizikumú. Olyan gazdi mellé ajánljuk, aki határozott, de szeretettel és nem erőszakkal képes közeledni egy megsebzett lélek felé.
Pilisjászfalun élt egy lovardában. Ahonnét könnyen kiszökött, kísérgetett embereket,
Az első alkalommal kapott chipet, kerestük a gazdát, aki mindenáron szerette volna vissza a kutyát, igaz ő másik faluban élt.
A kutya csak szökött, szökött, szökött, míg valaki megtalálta Piliscsabán, és meg szerette volna tartani az apósának.
Nem tudjuk mi történt és mi nem, de miután most, 3 évesen Nagykovácsiban megtalálták a kutyát, már senkinek nem kell. A bácsi, akinél lakott és feltehetően jó sora volt, állítólag kórházban van, telefont, címet nem tudunk.
Retrót a Pilis-Budai Kutyamentők mentették.
Ő is oltva, chipelve, elő és utókontrollal, szerződéssel mehetne új otthonába .
További képek Retróról:
https://www.facebook.com/pg/uromimenhely/photos/…
Fotók: Kézdi Veronika​
Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon lehet.
Becsült Szül.év: 2014

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon lehet.

 
 

Share
Címkék: ,

Szimba

2017. szeptember 27.

SZIMBA

 

Leírás

Gyönyörű, nagytestű, 1 éves Szimbánk egy nagyon aktív, más kutyákkal barátkozó, csupaszív fiúcska. Hangosan őrzi a gazdi házát, nem enged illetéktelen személyt a környékre sem. Ez a nagy mozgásigényű, pörgős kutya igényli a gazdival közös időt, folyamatosan jelentkezik a dicséretért. Fontos, hogy a leendő gazdi kerítése bírja a Szimba által támasztott igényeket, azaz telken belül tartsa a kutyát 🙂
Stewie a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 
 

 

 

Videók

https://www.youtube.com/watch?v=cLjSmtOAaDw

 

 

Elérhetőségek

Szimbával kapcsolatban hívd Mónit: 0670 93 22 759
A kutya Leányváron lakik.
Szimba a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Alisha

2017. október 12.

ALISHA

 

Leírás

Alisha 9 hónapos, nagytestű, ordas színű, szuka kutya. Emberrel nagyon kedves, a családot éberen őrzi, kiválóan jelez embert-állatot-autót. Oltásokat, mikrochipet kapott, ivartalanított. Alishát hozzáértő gazdának ajánljuk, akinek a keze alatt egy csodás, nagyon okos, bátor családi vagy akár munkakutya teljesedhet ki!

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy érdeklődő hívásukat  0670 93 22 759-es számra
Alisha a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Fahéj

2017. november 29.

FAHÉJ

 

Leírás

6 fényképUpdated 8 nappal ezelőtt

Fahéj 2 év körüli oltott, parazitamentesített, ivartalanított szuka kutya. Elütötte egy autó, ezért a bal első és a jobb hátsó lába műtétre szorult. Sántikálva megy egyenlőre, de ez nem nagyon korlátozza semmiben. Mivel régi gazdájánál megszokott volt, hogy állandóan utcán van, sajnos nagyon beleégett a “mehetnék”, ezért őt csak lakásba szeretnénk örökbe adni. Emberekkel, gyerekekkel kedves, barátságos, szereti a simogatást. Kutyákkal, cicákkal alapvetően jól kijön, de csak ha a másik kutya nem rámenős. Neki több idő kell a teljes feloldódáshoz, játékhoz.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre.
Fahéj a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: ,

Krampács

2017. november 29.

KRAMPÁCS

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , , ,

Sihu

2017. november 29.

SIHU

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták. Ivartalanítva, mikrochippel ellátva, többszörösen féreghajtva keresnek felelősségteljes gazdát az orvosi költségek jelképes térítéséért. Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra. Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják, ha a szükség úgy hozza. 🙂 Sihu kislány, Tinnyén lehet megnézni ideiglenes befogadójánál. Érdeklődni: a piliskutya@gmail.com címen lehet.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

FÜTTYÖS

2017. november 29.

FÜTTYÖS

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

Myrtill

2017. november 29.

MYRTILL

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

Renji

2017. november 29.

RENJI

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

Kánya

2017. november 29.

KÁNYA

 

Leírás

A Vasutas család apróságait Pilisjászfalun a vonatsínek mellett találtuk, anyakutya közel s távol nem volt. Azóta szépen cseperedtek, és minden oltásukat megkapták.

6 Kölyökkutya gazdát keres

Kánya, Renji, Mirtill 2. kerület Hidegkútról,

Krampács, Sihu és Füttyös Tinnyéről.

A testvérek 12 hetesek lesznek december végére.
Minden oltásukat megkapják addig, ivartalanítva, mikrocsippel ellátva, többszörösen féreghajtva felelősségteljes gazdát keresnek az orvosi költségek jelképes térítésével.
Közepes termetűek lesznek felnőtt korukra.
Gyakori pisilési lehetőséggel már szépen szobatiszták, a kutyapelust is használják ha a szükség úgy hozza. 🙂

Mirtill a leglágyabb, igazi szemérmes kislányos természet: óvatoska, szelíd, türelmes, nyugodt kutyalány, de azért a játékban is benne van: Nyugodtsága miatt megbízható családi kutya is válhat belőle.

Kánya igazi belevaló, örökmozgó, vagány kutyalány: egy aktív család szuper kutyája lenne, akár kutyatárs mellé is ajánljuk.
Renji komótosabb, de a játékban ő is benne van, nagyon szeret enni, kis bufla-mafla labrador-szerűség, “plüssmackó” bundájú gyönyörűség, igazi családi kutya alapanyag. Ő úgy működik, hogy játszik-játszik, aztán egyszer csak, mint akiből kiesik az elem, paff, már alszik is. 🙂

Mirtill, Renji és Kányát személyesen Bp. 2. kerületében Hidegkúton lehet megnézni, érdeklődni: 0630 243 76 37-es számon vagy piliskutya@gmail.com címen lehet.

Füttyös, kisfiú, kicsit bundás, teljesen fekete, életrevaló, jó házőrző.

Krampács ugyancsak kisfiú, barnás – feketés, minden jóban és minden rosszban benne van, élénk kölyök.

Sihu kislány, terrieres, maszkos, kedves, ölbe bújós, dorombolós.

Jó házőrzők, jó étvágyúak, szobatiszták…

Füttyöst, Krampácsot és Sihut személyesen Tinnyén lehet megnézni, érdeklődni: e-mailen lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 
 

 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

Share
Címkék: , ,

Foltos és Fanni

2016. október 25.

FOLTOS ÉS FANNI

Leírás

Sziasztok, Fanninak hívnak és 11 éves ivartalanított, oltott, chipezett, ki snövésű keverék erdei kopó vagyok. A gazdám elköltözik, sokat utazik és ezért új gazdit keresünk. Játékos, barátságos, gyerek kedvelő vagyok. Imádom a természetet járni, más kutyákkal játszani, hosszasan sétálni. Bírom a pórázt és szeretek tanulni. Jutalomfalatért, az ’ül’ vezényszóra és/vagy a felmutatott mutatóujjra, leülök. Ha nem foglal le nagyon a vadak utáni szaglászás, akkor behívható vagyok. A száraz tápot szeretem és persze néha a meleg ételt.
Lányom, Foltos, keverék és 9 éves, ivartalanított, oltott, chipezett; szintén új gazdát keres, akár velem együtt, akár külön.

 

 

 

Elérhetőségek

+36 30 63 72 118
laszlo.sebastian@gmail.com

 
 

Share
Címkék: ,

Zserbó Áginál

2017. szeptember 27.

ZSERBÓ

Leírás

Zserbó ivartalanított oltott chipes 5 éves németjuhász és talán berni pásztor keverék szuka kutya.
Természete kedves hűséges, rendkívül intelligens ragaszkodó megfelelni akaró általában mindig jókedvű típus.
Mérete kb. német juhász méret kissé kecsesebb kiadásba szőre félhosszú színe tricolor.
Zserbó válási árva a család szétment ő nem kellett igazán senkinek. Gyerekek mellett nőtt fel kedves velük szereti őket.
Előző gazdájánál unalmában a dróthálót mászta elmondás alapján, jelenlegi helyén meg sem próbált szökni bár jó a kerítés nincs drótháló sem.
Zserbó nagyon intelligens kutya könnyen gyorsan tanul alap dolgokat mint ül fekszik ismeri pórázon szépen sétál labdázik.
Más kutyákkal általában jó a viszonya szívesen játszik velük is és a gazdival is nagyon sportos szeret kirándulni sétálgatni behívható szót fogadó.
Kertes házas gazdit keresünk neki bejárással a lakásba vagy csak lakásba is ideális választás mert teljesen szobatiszta.
Megismerkedni vele Pilisvörösváron lehet.
 
 
 

 

 

Videók

 

 

 

 

Elérhetőségek

A Pilis-Budai Kutyamentők gondozásában élő gazdakereső kutyák.

Érdeklődni lehet a 06703217675 telefonszámon

 
 

Share
Címkék: ,

Tisza

2017. április 7.

TISZA

Leírás

Gazdát keres 1 év körüli közepes méretű oltott, chipezett keverék kan, kb. 25 kg.
Nagyon játékos, nagy a mozgásigénye és a szeretet éhsége.
Fiatal, nagy mozgásigényű, még előfordul, hogy cipőt, kesztyűt lop, ugrál.
Nem kedveli a macskák társaságát.
Nagyon hálás a jó szóért és a simogatásért. Nagyon játékos kutyus, szeret labdázni, de még nem hozza vissza.
Eddig sikerült megtanítani neki hogy leüljön ha az eledelt kapja, ha nyitva marad a kapu, nem lépi át a kapu vonalát sem.
Érdemes lenne kutyasuliba járni vele, ahol tanulhatna egy kis fegyelmet, lemozoghatná a felesleges energiáit. Jó eszű, okos kutya.

 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: 06203747574
e-mail: pznebozse@gmail.com

 
 
 
Share
Címkék: ,

Pamut

2017. június 2.

PAMUT

Leírás

Pamut 3 éves ivartalanított oltott chipes tacskó keverék kan kutya. Gazdái egy albérletben hagyták ahonnan soványan és betegen menekítettük ki mára teljesen egészséges kedves tacskó keverék lett belőle aki szeret játszani sétálni gazdi mellett lenni. Kertes házas gazdit keres lakásba bejárással, vagy csak lakásban is szívesen élne 🙂
 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan..

 

Elérhetőségek

Állatorvosi költségek jelképes térítéséért vihető el. 06703217675

 
 

Share
Címkék: ,

Sári

2016. március 17.

SÁRI

 

Leírás

Sári parazita mentesített, ivartalanított lánycica. Eleinte félénk, de idővel megbarátkozik. Gyönyörű márványmintás bundájával szemet gyönyörködtető cicus. Jelenleg kinti-benti cica, sok kutya társaságában él, akikkel remekül kijön.
Olyan helyet keresünk neki, ahol szintén kinti-benti cica lehetne és lehetőleg legyen kutyatársa is.

Sárit az örökbefogadás után pár hétig (míg megszokja új helyét) nem szabad kiengedni! Erre a célra egy garázs, padlás, fürdőszoba remek, utána szabadon járhat-kelhet kedvére.

 

 

Elérhetőségek

Elérhetőség: Tinnyéről elhozható: 0630 27 30 545
piliskutya@gmail.com

 
 

Share
Címkék:

Bagira

2016. november 19.

BAGIRA

Leírás

Bagira
Két év körüli ivartalanított, oltott, chipes, FIV/FelV negatív fekete, zöld szemű nőstény cica gazdit keres.
Balesetesen találták bevitték egy állatorvosi rendelőbe a mozdulatlanúl fekvő macskát a megtalálók és otthogyták. Az állatorvos értesített a helyzetről mert ők tartani nem tudják ha nem viszem el altatás vár rá. Így került hozzám a sokkos magatehetlenűl fekvő macska. Rötgen készült törés nem volt látható, viszont a fejét érhette nagyobb ütés szemei bevérzettek pupillái nagyon eltérő méretűek voltak. Lábain talpán bőrlevállások sebek voltak biztosan autó ütötte el. Erősen tejelt kölykei lehettek valahol de ők soha nem kerültek elő……
Szteroid kezelések és millgamma után három hét elteltével kezdett járni és almot használni, majd ez egyre jobb lett az állapota a hetek múltával. Mára kb három hónappal a megtalálás óta tökéletes az állapota és egy nagyon kedves bújós cicát ismerhettünk meg Bagirában . Más cicákkal összeszoktatás után kijön de ez függ a másik macska természetétől is. Kutyáktól kicsit fél de egy kedves türelmes nem tolakodó kutya talán elnyerné a bizalmát.
Lakásba vagy kertes házba bejárással nem forgalmas, nyugodt környékre fogadható örökbe az orvosi ktg-ek térítésével.

 

 

 

Képek

 

 

Elérhetőségek

06703217675

 
 

Share
Címkék:

Ronaldińa

2017. szeptember 3.

Ronaldińa

Leírás

Ronaldińa sürgősen keresi szerető, gondoskodó gazdiját, akinek garantáltan nagyon hálás lesz.
Most már 4 hónapos lehet, lány, fekete, nagyon ügyesen bánik a labdával és a kupakokkal, féreg, bolha és fülatka mentes, alomhasználó, kedves, játékos, dorombolós cicus.

A cica jelenleg Ürömön él családnál.

 
 
 

 

Videók

 

 

Elérhetőségek

Érdeklődni iránta:
06-20-401-80-26
hangoldas@freemail.hu

A  nőstényeket ivartalanítási kötelezettséggel lehet elvinni.

 
 

Share
Címkék: ,

Muffin

2017. október 12.

MUFFIN

 

Leírás

Trilla Lala kb 6 hetes kandúrka. 3 hetesen kidobták, cumiból neveltük. Most tanul önállóan enni, már egész jól megy neki. Aranyos, dorombolós haspók. Féreghajtott, parazitamentesített.
Mivel még nagyon pici, egyenlőre csak lakásba lehet örökbefogadni és ivartalanítási kötelezettséggel.
Bemutatkozó levelet a következő e-mail címre várunk: piliskutya@gmail.com
Budapest II, III, IV, XII, XIII kerületébe el tudjuk vinni a cicát.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre

 
 

Share
Címkék:

Happy

2017. október 30.

HAPPY

 

Leírás

Happy mivel egyszerű – de a legcicásabb! – igazi cirmos bundával született még mindig várja szerető örökbe fogadó családját miközben a fehérek, feketék, tarkák már mind gazdira találtak mellőle. Ki mondaná hogy egy cirmos kevesebbet érne??
Happy tündéri kedves, dorombolós, élénk, játékos, 100% szobatiszta igazi lakáscicalány! Mostanra 5 hónapos lett. Csupa egészség, életvidámság.
Keressük azt a felelős cicás családot akinél Happy nevéhez méltóan szeretetben leélheti cicaéletét miközben ő is nagyon sok örömet tartogat a gazdik számára!
Mivel igen kiskora óta lakásban él, így mindenképpen lakáscicának szeretnénk örökbe adni őt.Ivartalanítása az Egyesületnél is elvégezhető .
Happy Csobánkán lakik ideiglenes befogadónál.

 
 
 

 

 

Videók

Hamarosan…

 

 

Elérhetőségek

Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonjukat a 06 30 814 4373 számra.

 
 

Share
Címkék: