Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Gazdit keresünk

Pötyi

2016. január 30.

PÖTYI

Leírás

Íme Pötyi. Kis termet, nagy lehetőségek. Lehetőség, hogy valaki hazavigyen egy hányattatott sorsú kutyát, tapasztalja, hogy egy kutya mennyire tanulékony és ragaszkodó. És igen, lehetőség a kihívásokra is.
Pötyi, – miután hazavitték, elajándékozták, visszavitték, bezárták, kóborolt, kitették…. – azt hiszi, az élet az utcán folyik, a fizikai elzárást pedig igen nehezen viseli. 4 év után végre olyan emberhez szeretne kerülni, akiben van elhivatottság, hozzáértés, türelem és szeretet, hogy elhitesse vele, tartozik valahová, aki nem ijed meg a kezdeti nehézségektől és tudja, milyen jó az élet a saját négylábúval. Pötyi megérdemelne egy ilyen gazdát, amíg még elhiszi, hogy megkaphatja.

Szuka, ivartalanított, a fején egy korábbi, komoly sérülés nyomával. Szerencsére nem látszik rajta, hogy akadályozná bármiben is. Aktív, éber, intelligens, ragaszkodó.Cicákkal jól kijön. Chipelt, oltott. Várjuk azt a jelentkezőt, aki ezeket a tulajdonságokat előnyként használva olyan életet tud neki adni, ami végre biztonságot ad neki fizikailag és érzelmileg is.

 

Elérhetőségek

Pötyi jelenleg Hajdú-Bihar megyében él, de a szállításában befogadói tudnak segíteni. Érdeklődni lehet: bajrit@gmail.com címen vagy 06 30 621 5817, 06 20 527 0980.

 

 
 

Share